'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Καραμανλής: «Παντού μου σκάβουν το λάκκο». Νέες αποκαλύψεις...!!!!

Τι λένε τα ενημερωτικά σημειώματα που έστελνε δημοσιογράφος για να κρατά ενήμερο τον άλλοτε «ισχυρό άνδρα» της Siemens Mιχάλη Χριστοφοράκο για όσα συνέβαιναν στην κυβέρνηση και το πρωθυπουργικό γραφείο. 

Oι διαρροές πληροφοριών και διαλόγων στο Μέγαρο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή εντοπίστηκαν στο σκληρό δίσκο της γραμματέως του Μιχάλη Χριστοφοράκου.


Οπως αποκαλύπτει η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, οι διαρροές έγιναν στο πλαίσιο των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση Siemens, καθώς δόθηκε εντολή να εξεταστεί ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος. Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα που εστάλη στον κ. Χριστοφοράκο στις 17 Ιουνίου του 2006 ο τέως πρωθυπουργός εμφανίζεται ανήσυχος για το κύρος της κυβέρνησης και το δικό του. Φέρεται μάλιστα να εξομολογείται ότι:



«Παντού μου σκάβουν το λάκκο…».



Συμπληρώνει ακόμη ο συντάκτης του κειμένου ότι σε τόσο μεγάλο βαθμό έχει φθάσει η καχυποψία του ώστε, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε φίλο του:

 
«Και τώρα θέλουν να πιστέψω ότι ο Μεϊμαράκης διαφωνεί με την Μπακογιάννη… Με έχουν για τελείως ηλίθιο φαίνεται. Τα παιχνίδια αυτά τα ξέρω καλά πια..».
Ακολουθεί ο προβληματισμός του Κώστα Καραμανλή για τις εσωκομματικές έριδες:

«Εγώ ήρθα για βοηθήσω τη χώρα, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Και έτσι ταλαιπωρούμαι και φθείρομαι και ως πολιτικός και ως άνθρωπος… Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας και του παρασκηνίου, άρα δεν κάνω για πολιτικός».

 
Αναφορά γίνεται και στον πρώην υπουργό Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Όπως αναφέρεται στο σημείωμα, ο κύριος Ρουσόπουλος αποτελούσε από τότε «σημείο αιχμής» στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Μάλιστα, τότε πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας φέρεται να ομολογεί ότι:


«Για να ξεπεραστεί το εμπόδιο Ρουσόπουλου σύντομα κάποιοι μελετούν την παγίδα που θα τον σπρώξουν και ήδη ετοιμάζουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου…».

 
Οι διαρροές θέτουν μείζον θέμα εθνικής ασφαλείας, καθώς στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει από ένα πρόσωπο στο πρωθυπουργικό γραφείο η δυνατότητα πρόσβασης για άντληση πληροφοριών και διαλόγων, και η διοχέτευση τους σε ένα υψηλόβαθμο επιχειρηματικό στέλεχος.



newsit
http://www.dousisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου