'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τα τιμολόγια της χλιδής...!!!!!

Υπερπολυτελείς υπηρεσίες VΙΡστα ταξίδια του υπουργού Παιδείας.

ΕΙΔΙΚΕΣ

υπηρεσίες σε αεροδρόμια, τις οποίες η Κυπριακή Δημοκρατία χρυσοπλήρωσε, απολάμβανε σε υπηρεσιακά του ταξίδια ο υπουργός Παιδείας, κ. Ανδρέας Δημητρίου.

Παρά το γεγονός ότι ο Υπουργός ταξίδευε, όπως άλλωστε όλοι οι ανώτατοι κρατικοί αξιωματούχοι, με εισιτήριο πρώτης θέσης (bussinessclass) και μπορούσε κάλλιστα να απολαύσει τις υπηρεσίες VΙΡ της αεροπορικής εταιρείας που χρησιμοποιούσε, εντούτοις ζητούσε και λάμβανε επιπρόσθετες υπηρεσίες στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου, οι οποίες χρεώνονται με περίπου... €300 ανά ώρα.

Τα τιμολόγια, τα οποία αποκαλύπτουμε σήμερα, πληρώθηκαν από την πρεσβεία της Κύπρου στο Βερολίνο, ακόμα και όταν ο Υπουργός δεν χρησιμοποίησε τελικά την πολυτελή αίθουσα, η οποία συνήθως προορίζεται για αρχηγούς κρατών. 


Παρόμοια περιστατικά, πάντως, καταγράφηκαν και σε άλλες περιπτώσεις με άλλους πρωταγωνιστές. Σε μια μάλιστα περίπτωση υπουργός σε ταξίδι του στη Σουηδία αρνήθηκε να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο πολυτελείας, απαιτώντας σουίτα με τζακούζι! Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος.

Προκύπτουν, όμως, ευρύτερα ερωτήματα από τη στιγμή που υπηρεσίες όπως αυτές που έλαβε ο υπουργός Παιδείας δεν τυγχάνουν έγκρισης, ούτε και ελέγχου. Όπως μας επισήμαναν βουλευτές της επ. Οικονομικών, τέτοια κονδύλια δεν αναφέρονται στον προϋπολογισμό και σημείωσαν πως θα ζητήσουν διευκρινίσεις για τις «λειτουργικές δαπάνες» των υπ. Οικονομικών και Εξωτερικών.




Πηγή:philenews
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου