'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Τέρμα στην αισχροκέρδεια των οδηγών ταξί..!!!

Πλαφόν στις ταρίφες των ΤΑΧΙ από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», βάζει το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε μια προσπάθεια να εκλείψουν τα κρούσματα αισχροκέρδειας από μερίδα αυτοκινητιστών...
Συγκεκριμένα, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρου Βούγια, απότην 1η Φεβρουαρίου 2011 θεσπίζεται τιμολόγιο κομίστρων στο ποσό των 35 ευρώ για τις ώρες 05.00 - 24.00 (μονή ταρίφα) και 50 ευρώ για τις ώρες 00.00 - 05.00 (διπλή ταρίφα). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., το δικαίωμα εκκίνησης (πτώση σημαίας), τα πρόσθετα του αεροδρομίου και των αποσκευών και τα διόδια της Αττικής Οδού.

Στην απόφαση διευκρινίζεται ότι οι διαδρομές στις οποίες ισχύει το εν λόγω τιμολόγιο είναι από και προς το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό ή αφετηρία εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οι οδοί Αλεξάνδρας - Ζαχάρωφ - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Σπύρου Μερκούρη - Βρυάξιδος - Υμηττού - Ηλ. Ηλιού - Α. Φραντζή - Λ. Συγγρού - Χαμοστέρνας - Πειραιώς - Ιερά Οδός, Κωνσταντινουπόλεως - Αχιλλέως - πλατεία Καραϊσκάκη - Καρόλου - Μάρνη - 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) - Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερόμενων λεωφόρων - οδών).



newsday
sarotiko

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή