'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Αντρες.... και σεξ!!

-Είναι μύθος ότι ο άντρας θέλει μόνο ένα πράγμα : το σεξ. Η αλήθεια είναι ότι θέλει αγάπη κι ο μόνος τρόπος που ο άντρας μπορεί να ανοιχτεί στην αγάπη, είναι το σεξ.
-Όταν η γυναίκα λαχταράει το σεξ, στέλνει το μήνυμα πως προσφέρει την εμπιστοσύνη της. Αυτό είναι σημαντικό για τον άντρα, επειδή, όταν τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται, νιώθει κολακευμένος και δυνατός.
-Είναι συναρπαστικό για τον άντρα να ανταποκρίνεται η γυναίκα στις προτάσεις του, γιατί ο άντρας πάντα επιζητεί ευκαιρίες για να ευχαριστήσει μια γυναίκα.
-Συχνά οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν ότι ο άντρας μπορεί να θέλει το σεξ, χωρίς ακόμα να ξέρει αν θέλει ή όχι μια σχέση.
-Συχνά ο άντρας ερμηνεύει διαφορετικά το γεγονός πως η γυναίκα κάποιες φορές μπορεί να μην έχει διάθεση για σεξ και νομίζει πως...

τον απορρίπτει.
-Την παρανόηση αυτή μπορεί η γυναίκα να την αντιμετωπίσει, περνώντας διακριτικά στο σύντροφό της το μήνυμα ότι απολαμβάνει το σεξ. Αυτό θα κάνει τον άντρα να νιώσει πιο ασφαλής.
-Μπορεί ο άντρας να νιώσει έντονη φυσική έλξη για μια γυναίκα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να την γνωρίσει καλύτερα ή ότι θέλει σχέση μαζί της.
-Τα τρία πρώτα στάδια της σχέσης είναι η έλξη, η ανασφάλεια και η αποκλειστικότητα. Αν ο άντρας κινηθεί αργά σε αυτά τα στάδια, τότε η φυσική έλξη που ο άντρας νιώθει, θα δώσει τη θέση της στην επιθυμία να κάνει ευτυχισμένη τη σύντροφό του.
-Όταν μια γυναίκα κυνηγάει έναν άντρα, κατά πάσα πιθανότητα ο άντρας θα είναι δεκτικός. Του αρέσει να τον προσέχουν, ωστόσο η προσοχή δεν θα τον κάνει να ενδιαφερθεί περισσότερο.
-Συχνά ο άντρας ανακουφίζεται, όταν στην αρχή της σχέσης την πρωτοβουλία του σεξ την παίρνει η γυναίκα, επειδή αυτό σημαίνει ότι δεν διατρέχει τον κίνδυνο να τον απορρίψουν.
-Αν στο σεξ την πρώτη κίνηση την κάνει πάντα η γυναίκα, μετά από ένα διάστημα ο άντρας αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον του να κάνει σεξ μαζί της.
-Στην αρχή μιας σχέσης, ο άντρας προχωρεί στο σεξ αργά, επειδή δεν είναι σίγουρος τι αρέσει και τι δεν αρέσει στη γυναίκα.
-Όσο η σχέση προχωρά, ο άντρας τείνει να προχωρά πιο γρήγορα και στο σεξ. Δεν καταλαβαίνει πως οι αργές και προσεκτικές κινήσεις που έκανε στην αρχή ήταν που προκαλούσαν στη γυναίκα τη διέγερση.
-Αν ο άντρας δεν έχει διάθεση για σεξ, δεν του αρέσει να τον ρωτάει η σύντροφός του γιατί. Η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι προσωρινή, οι διαρκείς ερωτήσεις όμως ίσως να τον αποτρέψουν από το σεξ και μελλοντικά.
-Όταν η γυναίκα θέλει να καταλάβει ο άντρας πως έχει διάθεση για σεξ, αν βέβαια το θέλει κι εκείνος, πρέπει να το δείξει έμμεσα και με ουδέτερο τρόπο.

rc-cafe
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου