'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Τουρκία: Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού , έστειλε μήνυμα για την επέτειο της τουρκικής "ειρηνευτικής επιχείρησης" στην Κύπρο.

Αμετανόητοι οι Τούρκοι συνεχίζουν να δηλώνουν...μπαρούφες!Εμείς έχουμε να του πούμε: Ας πάει να δει τον... Ονούρ...

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να αποτελούν την «πιο ισχυρή ασφάλεια και εγγύηση του τουρκοκυπριακού λαού»...
διαβεβαιώνει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Ιλκέρ Μπασμπούγ σε μήνυμα του στον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου με αφορμή την επέτειο της εισβολής στις 20 Ιουλίου 1974.

Ο στρατηγός Μπασμπούγ, σύμφωνα με τις τουρκοκυπριακές εφημερίδες, υποστηρίζει ακόμα πως ο τουρκοκυπριακός «λαός» εδώ και 36 χρόνια «ζει ασφαλής και ήρεμος» και ότι είναι ο «λαός», που επιθυμεί την...

επίτευξη λύσης του Κυπριακού.
Την ασφάλεια αυτή του την παρέχει ο τουρκικός στρατός σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες και το «σύνταγμα» της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου», υποστήριξε ακόμη ο κ. Μπασμπούγ.

Στο μεταξύ, άρχισαν να καταφθάνουν στα κατεχόμενα οι αντιπροσωπείες από την Τουρκία και το εξωτερικό για τις εκδηλώσεις της επετείου της εισβολής.
Ο κ. Ερογλου δέχτηκε την αντιπροσωπεία της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και Τούρκους που συμμετείχαν στην εισβολή. Σε ομιλία του υποστήριξε πως, «αν δεν σημειώνονταν το πραξικόπημα της ελληνικής χούντας, δεν θα γινόταν η εισβολή»και δικαιολόγησε την απόβαση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ισχυριζόμενος ότι αυτή έγινε σύμφωνα με τα εγγυητικά δικαιώματα της Τουρκίας.

Πηγή E-typos
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://epirus-ellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου