'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Από ποιούς κυβερνάται η Ελλάδα;

Η τρόικα δεν εμπιστεύεται τους υπουργούς.

Ζητεί να τους συνοδεύει ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου να συγκρίνει τα στοιχεία για την εκτέλεση του μνημονίου.

Εάν ορισμένοι πλέον θεωρούν ότι η χώρα κυβερνάται από την σημερινή κυβέρνηση, το παρακάτω ρεπορτάζ, θα τους βάλει σε σκέψεις, εάν δεν τους αλλάξει την γνώμη τους περί το ποιος είναι αφεντικό στην Ελλάδα.

"Oι αντιδράσεις των υπουργών αλλά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου στη συνεδρίαση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, όπου συζητήθηκε η παρακολούθηση του μνημονίου, έκρυψαν ένα μεγαλύτερο ζήτημα από το αν θα τριγυρνούν οι «φον φούφουτοι» παρέα με τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στα υπουργεία. Το αίτημα της τρόικας, που ανέλαβε να διατυπώσει ο υπουργός Οικονομικών, περιλαμβάνει τη δυσάρεστη αλήθεια ότι οι εκπρόσωποι της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ δεν εμπιστεύονται τα στοιχεία για τη μείωση των δαπανών και για τις διαρθρωτικές αλλαγές που τους παρουσιάζουν οι υπουργοί. Αυτό κατ΄ επέκταση σημαίνει ότι τα μέτρα υλοποίησης του μνημονίου δεν πάνε τόσο πρίμα όσο επιμένει η κυβέρνηση.

Τη δυσπιστία της τρόικας επιβεβαιώνουν και κορυφαίοι υπουργοί, ενώ ορισμένοι την αποδίδουν στα μπρος-πίσω του Ασφαλιστικού μέχρις ότου καταλήξει το υπουργείο Εργασίας σε μια συμπαγή πρόταση. Οπότε δεν είναι περίεργο που επιθυμούν να έχουν μαζί τους τον κ. Παπακωνσταντίνου με τα κιτάπια του προκειμένου να συγκρίνουν επιτόπου τα στοιχεία, αλλά αυτό τελικώς συνθέτει ένα μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση".


ΠΗΓΗ: http://syndesmos71.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου