'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Με “απόφαση” των νέο-ναζί του Διεθνούς “Δικαστηρίου” της Χάγης, η πατρίδα των Σέρβων έγινε Αλβανία! Να περιμένουμε κάτι κι εμείς για… …Κύπρο, Αιγαίο,


Απόφαση ντροπή του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (Vergognosa sentenza del Tribunale Onu dell`Aja), χαρακτηρίζεται για πρώτη φορά στη γειτονική Ιταλία από την Rinascita, η νεοναζιστική απόφαση του δήθεν διεθνούς "δικαστηρίου" των ΗΠΑ, που απόδωσε τη γη των Σέρβων στην Αλβανία!
Πως αλλιώς θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν ασφάλεια για τη μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση εκτός συνόρων τους οι ΗΠΑ; Η βάση Camp Bondsteel θα μπορεί να είναι απολύτως ασφαλής μόνον με την προστασία των τρομοκρατών του Uck.
Και κανείς ευρωπαίος πολιτικός δεν τολμάει να υψώσει φωνή αλήθειας απέναντι στους δολοφόνους των λαών, που...

αποφάσισαν σε πλήρη αντίθεση με τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ (απαραβίαστα τα σύνορα των χωρών μελών του ΟΗΕ) και την ιστορική-πολιτιστική σημασία του Κοσσόβου (ομφαλός του Σερβικού πολιτισμού), για την Σερβία!
Όταν οι πολιτική και η πολιτική δεν μπορούν να διαφυλάξουν στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα και αρχές, όταν λειτουργούν ως κλητήρες των ΗΠΑ, ο αγώνας των λαών είναι η μοναδική απάντηση!
Η επίσημη Ελλάδα σιωπά;

ΠΗΓΗ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου