'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ζούσε με τα παιδιά της στο "σπίτι του μαρτυρίου"

Τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, και μάλιστα από τα χέρια του αδίστακτου πατέρα τους που χειροδικούσε άγρια εις βάρος τους, ζούσαν εδώ και μήνες τέσσερα ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους.

Το δράμα της πολυμελούς οικογένειας από το Μασταμπά της Κρήτης αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ο 35χρονος Σύρος, που ζει παράνομα στην Ελλάδα και ήταν άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξυλοκόπησε τη σύντροφο αλλά και τα τέσσερα παιδιά του. Στη συνέχεια δεν δίστασε να επιτεθεί σε αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες και έσπευσαν στο «σπίτι του μαρτυρίου».

Ολα ξεκίνησαν όταν η σύντροφος του 35χρονου άνδρα, που κατάγεται από το Ηράκλειο και με την οποία είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά εκτός γάμου (ηλικίας από εννέα μηνών ώς οκτώ ετών), του ζήτησε να της δώσει χρήματα για να αγοράσει τα απολύτως απαραίτητα για το φτωχικό νοικοκυριό τους.

Εξαγριωμένος με τη σύντροφό του που του ζήτησε χρήματα τα οποία όμως δεν είχε, ο δράστης δεν υπολόγισε τίποτα και πριν αυτή προλάβει να αντιδράσει, άρχισε να τη χτυπάει βάναυσα μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών του.

Αμέσως γείτονες που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει έμειναν έκπληκτοι, καθώς αντίκρισαν τον 35χρονο να έχει πιάσει από τα κεφάλια τα μεγαλύτερα παιδιά του και να τα χτυπάει μεταξύ τους σαν να ήταν πλαστικές κούκλες!

Παρά τις προσπάθειές τους να τον ηρεμήσουν, ο αδίστακτος Σύρος δεν δίστασε να τους απειλήσει αρχικά με μια σιδερόβεργα και στη συνέχεια με ένα κουζινομάχαιρο. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κατέφθασαν στο σημείο κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον οδηγήσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ισχυρίστηκε ότι προκάλεσε συνειδητά το βίαιο επεισόδιο προκειμένου να απελαθεί και να ξεφύγει από τα προβλήματά του.


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.ierosagon.org
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου