'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Τραγικός θάνατος 12χρονης σε πισίνα.....

Νέος θάνατος σε πισίνα σημειώθηκε ένα μόλις 24ωρο μετά το τραγικό δυστύχημα του... πνιγμού ενός 4χρονου κοριτσιού από την Ολλανδία χθες σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο.

Ένα κορίτσι 12 ετών έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας ενοικιαζόμενων δωματίων στη βόρεια Κέρκυρα όπου έκανε διακοπές με τον παππού της.

Η 12χρονη κοπέλα -αλλοδαπής καταγωγής- περπατούσε δίπλα από την πισίνα όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της και να βρει ακαριαίο θάνατο.


Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και στο σημείο έφθασαν άνδρες του τμήματος Παλαιοκαστριτών ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για την άτυχη κοπέλα.
Η αστυνομία συνέλαβε τον υπεύθυνο λειτουργίας των ενοικιαζόμενων δωματίων καθώς και τον επόπτη ασφαλείας της πισίνας, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας. Παράλληλα, οι αρχές συνέλαβαν και τον παππού της άτυχης μικρής ο οποίος είχε την εποπτεία της κοπέλας όσο έκανε τις διακοπές της στην Κέρκυρα και θα παραπεμθεί στον εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 


ΠΗΓΗ:   http://sarotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου