'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Χείλη για… φίλημα!!!

Τρόποι περιποίησης για χείλη που καίνε καρδιές!!

Ποια δεν έχει αισθανθεί αυτή την αίσθηση ξηρότητας, λες και κουβαλάμε έναν μικρό κάκτο πάνω στο πρόσωπό μας; Τα καλά νέα είναι, ότι οι τρόποι αντιμετώπισης του ανεπιθύμητου «σκασίματος» είναι εύκολοι, γρήγοροι και πάνω από όλα δραστικοί.

Βήμα 1ο: Η καθημερινή απολέπιση
Μπορούμε καθημερινά, την ώρα του βουρτσίσματος των δοντιών, να τρίβουμε την βούρτσα - προτιμότερο στεγνή - και στα χείλη με κυκλικές κινήσεις. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται τα ανεπιθύμητα πετσάκια, αλλά και τα νεκρά κύτταρα. Την ίδια διαδικασία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και με ένα νωπό πανάκι. Στην συνέχεια απλώνουμε ένα lip-balm ή ακόμα καλύτερα βαζελίνη για την ενίσχυση της ενυδάτωσης τους.

Βήμα 2ο: Η εβδομαδιαία απολέπιση
Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα scrub για τα χείλια και μόνο, που υπόσχονται βαθιά ενυδάτωση και απομάκρυνση των αντιαισθητικών ρυτίδων-γραμμών που εμφανίζουν τα χείλη λόγω ξηρότητας. Η εφαρμογή τους μια φορά την εβδομάδα, θα κάνει τα χείλη μας πιο ανθεκτικά στις αντιξοότητες. Από την άλλη, μπορούμε να αφεθούμε και στις φυσικές θεραπείες της μάνας - γης, αναμιγνύοντας 2 κουταλάκια ζάχαρης, μισή κουταλιά μέλι και άλλη μια ελαιόλαδο, μίξη την οποία απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις στα χείλη για περίπου 2-3 λεπτά. Το κόστος και ο χρόνος μηδαμινός, αλλά τα αποτελέσματα εντυπωσιακά.

Βήμα 3ο: Η σωστή εφαρμογή
Προτιμότερο είναι αντί να απλώνουμε το κραγιόν απευθείας από την συσκευασία, να γεμίζουμε με χρώμα ένα βουρτσάκι, το οποίο και θα τοποθετούμε στα χείλη, ξεκινώντας από την μέση προς τις άκρες. Στην συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα χαρτομάντιλο μπορούμε να αφαιρέσουμε το χρώμα που τυχόν υπάρχει στις γωνίες των χειλιών και να το σταθεροποιήσουμε.


Πηγή: fe-mail.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου