'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 20 αγνώστους με σκοπό να μείνει έγκυος.!!!!!!

Η  25χρονη Λάρα Κάρτερ δεν είναι μια συνηθισμένη νεαρή Βρετανίδα. Ενώ οι  κοπέλες της ηλικίας της αναζητούν τις τρέλες, την καριέρα και τα  ξενύχτια… αυτή θέλει παιδί εδώ και...
τώρα γιατί όπως τονίζει ο χρόνος την  πιέζει.

Την αποκαλούν "κυνηγό σπέρματος" γιατί έχει κοιμηθεί  με περισσότερους από 20 αγνώστους συντρόφους, την τελευταία χρονιά, σε  μια απέλπιδα προσπάθεια να μείνει έγκυος.
Τις μέρες τις ωορρηξίας της φορά τα πιο "πρόστυχα" εσώρουχα της, μπαίνει  στα μπαρ, καμακώνει ανυποψίαστους συντρόφους και τους ζητά αχαλίνωτο  σεξ.
Αφού τους ξεμυαλίζει τους ρίχνει στο κρεβάτι της. Για να φέρει σε πέρας  το σχέδιο της τρυπά τα προφυλακτικά και κάνει έρωτα μαζί τους  περιμένοντας να πιάσει παιδί.
Η Λάρα, που είναι γραμματέας σε μια εταιρία δεν θέλει να έχει σκοτούρες  μέσα στο κεφάλι της (άνδρες) και έτσι κάθε φορά που ολοκληρώνει με  κάποιον τον παρατά.
"Είναι απολύτως η κατάλληλη στιγμή για μένα να έχω ένα μωρό και τίποτα  δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μου. Όλες οι φίλες μου έχουν  μωρά. Θέλω και εγώ απεγνωσμένα να γίνω μαμά" λέει σε συνέντευξή της στη  βρετανική Sun. Η Λάρα στις εξορμήσεις της φορά συχνά περούκα για να  "προστατεύει" όπως δηλώνει την ταυτότητά της. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Η  κοπέλα θέλει να γίνει μάνα….

www.news247.gr 
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://xenixtis1.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου