'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Μαγικό χάπι για άνδρες!!!!!!!!!!!!

Ισραηλινοί ερευνητές, ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν χάπι για άνδρες, που εξουδετερώνει το σπέρμα πριν φτάσει στη μήτρα. Θα χρειάζεται να το παίρνουν μια φορά στους τρεις μήνες.

Μέχρι πρότινος όλες οι προσπάθειες των επιστημόνων στο να δημιουργήσουν ένα αντισυλληπτικό χάπι για τους άνδρες ήταν άκαρπες.
Αλλά όχι πια καθώς ερευνητές στο Ισραήλ δήλωσαν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα χάπι που "απενεργοποιεί" το σπέρμα πριν καταφέρει να φτάσει στη μήτρα.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν η ανδρική έκδοση αντισυλληπτικού χαπιού θα... χορηγείται μια φορά στους τρεις μήνες.
Το επαναστατικό χάπι θα είναι διαθέσιμο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια σύμφωνα με τους επιστήμονες που κρύβονται πίσω από την ανακάλυψη.
Στην ουσία το χάπι αφαιρεί σημαντική πρωτεΐνη από το σπέρμα που απαιτείται για να συλληφθεί ένα μωρό. Έτσι, ενώ το σπέρμα εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στη μήτρα είναι ανίκανο να γονιμοποιήσει τα ωάρια.
Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι θα είναι 100% αποτελεσματικό καθώς δεν συνοδεύεται από παρενέργειες όπως είναι το γυναικείο αντισυλληπτικό χάπι.
Επιπλέον, οι επιστήμονες λένε πως οι άνδρες δεν θα φοβούνται μη το ξεχάσουν αφού δεν χρειάζεται να το παίρνουν τακτικά αλλά μια φορά κάθε τρεις μήνες.


Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου