'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Είχε άγιο ζευγάρι Θεσσαλονικέων.........

Σε γκρεμό έμεινε να αιωρείται χθες το απόγευμα ΙΧ αυτοκίνητο με επιβάτες ένα ζευγάρι, όταν το όχημα ξέφυγε της πορείας του και βγήκε εκτός οδοστρώματος.

Το κενό κάτω από τα πόδια τους είχαν οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, το οποίο κρεμάστηκε με τις δύο ρόδες στην άκρη του γκρεμού, στην Τσαγκαράδα. Τελικά είχαν άγιο, αφού και οι δύο ευτυχώς κατάφεραν να εξέλθουν με ασφάλεια και απόλυτα σώοι από το μετέωρο αυτοκίνητο.

Το νεαρό ζευγάρι, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επέστρεφε από μπάνιο στο Μυλοπόταμο. Κατεβαίνοντας μια ψηλή στροφή, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να τυφλώθηκε από τον ήλιο.

Το όχημα σταμάτησε στο παρά πέντε στην άκρη του γκρεμού και όσοι σοκαρισμένοι είδαν τον τρόπο που ακινητοποιήθηκε περιέγραφαν ότι ήταν σαν να πιάστηκε από μια κλωστή...

Η θέα του αιωρούμενου αυτοκινήτου πάγωσε όσους ήταν εκείνη τη στιγμή κοντά. Έκοψε την ανάσα των δύο επιβατών, οι οποίοι διατήρησαν ευτυχώς την ψυχραιμία τους, καθώς ο πανικός θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραίος.

Μόνο το χέρι της μέχρι το κινητό τηλέφωνο άπλωσε η συνοδηγός, ειδοποιώντας το 100. Από το τηλεφωνικό κέντρο αστυνομικός παρέμεινε στη γραμμή, εμψυχώνοντας τους επιβάτες, ενώ ταυτόχρονα μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για τη διάσωσή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου