'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Θέλεις να κάνεις ... " τρίο " στο κρεβάτι σου ; Να τι πρέπει να προσέξεις !!!!

Οι κανόνες του τρίο στο κρεβάτι:

1) Δεν ζηλεύουμε. Ποτέ. Δεν είναι εύκολο, καθότι οι άντρες είμαστε αρκετά κτητικοί και «κόκκορες» και νιώθουμε συχνά την ανάγκη ότι ηγούμαστε του κοπαδιού. Είναι λάθος.
Συμβουλή: Go with the flow.
"Ακόμα κι αν οι δυο παρτενέρ μας αποφασίζουν να ασχοληθούν η μια με την άλλη αρκετή ώρα, δεν κάνουμε μούτρα, ούτε αγωνιζόμαστε να πάρουμε θέση. Διακριτικά προσπαθούμε να «πλασαριστούμε» κι εμείς καταλλήλως"

2) Γνωρίζουμε από πριν τους κανόνες. Λογικά θα έχει προηγηθεί κάποια κουβέντα, κάποια συνεννόηση ή κάποια υποννοούμενα... στο μπαρ που θα σας οδηγήσει στην απόφαση να κάψετε τα σεντόνια. "Καλό είναι να γνωρίζεις «από τα συμφραζόμενα» (πάνω στην κουβέντα) τι είναι εκείνο που βγάζει απαγορευτικό στο κρεβάτι.
Τι δεν τους αρέσει. Μήπως π.χ δε θέλουν στοματικό σεξ; Αν κάποια από τις δυο είναι η σύντροφός σου, το πιθανότερο είναι να ζηλεύει, οπότε θα πρέπει να σεβαστείς πλήρως τις απαιτήσεις της. Μπορεί π.χ να μη θέλει διείσδυση ή στοματική περιποίηση προς το τρίτο πρόσωπο κ.λπ. Το παιχνίδι δεν παίζεται αν και οι τρεις δε μπουν στο γήπεδο".

3) "Σε περίπτωση που η μια παρτενέρ είναι το κορίτσι σου: Καλού κακού, έχε στραμμένη την προσοχή σου (και τις περιποιήσεις σου) προς εκείνη σε αναλογία 70-30".

4) Είμαστε γενναιόδωροι. Κλασσική αντρική αρετή. "Ακόμα κι αν σε «ξεχάσουν» κάποια στιγμή με τα μεταξύ τους παιχνίδια, δε χρειάζεται να ζηλεύεις (όπως είπαμε και πριν). Λάβε θέση στο παιχνίδι και πρόσφερε απλόχερα τις περιποιήσεις σου με τα χέρια ή το στόμα στις παρτενέρ.
Να είσαι σίγουρος ότι η ξαφνική αυτή χειρονομία θα τύχει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σε διευκολύνουν. Κανείς δεν είπε ποτέ όχι σε λίγη έξτρα ηδονή…"



okokoras
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου