'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Θύμα ξυλοδαρμού η σύντροφος πασίγνωστου επιχειρηματία λόγω παθολογικής ζήλιας!!!

Στο νοσοκομείο έστειλε από το ξύλο τη σύντροφό του πασίγνωστος επιχειρηματίας.

Ο άντρας, μην αντέχοντας τις σκηνές ζηλοτυπίας της πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με ένα νεύμα στους άντρες της προσωπικής του ασφάλειας έκανε την αγαπημένη του να σωπάσει με δωράκι μερικούς μώλωπες και ακατάπαυστη αιμορραγία.
Ο επιχειρηματίας που φημίζεται για το γκελ του στο αντίθετο φύλο, μετά από τον επεισοδιακό χωρισμό του με τραγουδίστρια έμεινε για αρκετό καιρό μόνος, μέχρι που μέσα από κοινή παρέα γνώρισε την τωρινή του σχέση.
Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και το ζευγάρι δεν άργησε να συγκατοικήσει.
Αν και από την αρχή εκείνος έδειξε δείγματα ιδιότροπου χαρακτήρα, η κοπέλα έδειχνε να υποχωρεί, χωρίς όμως να μπορέσει να μετριάσει τη ζήλια της.
Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνό του τιναζόταν και πάντα υποψιαζόταν πως τον μοιράζεται και με κάποια άλλη. Μέχρι που της μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά ότι το παλιό του ειδύλλιο με την τραγουδίστρια ξαναφούντωσε.
Τότε άρχισε να τον παρακολουθεί. Δε δίστασε μάλιστα να βάλει υπαλλήλους του να τον κατασκοπεύουν, ώσπου τους ανακάλυψε και του μαρτύρησαν τα κατορθώματα της καλής του.
Την κάλεσε στο γραφείο του φέρνοντάς την αντιμέτωπη με τους… συνεργούς της και της ζήτησε εξηγήσεις. Εκείνη σε κατάσταση πανικού άρχισε να ουρλιάζει μέχρι που εκείνος έξαλλος έδωσε εντολή να την ξυλοκοπήσουν.
Αν και νοσηλεύτηκε δυο μέρες από τα χτυπήματα, επέστρεψε στο σπίτι τους και ζητώντας του συγγνώμη παρακάλεσε για μια δεύτερη ευκαιρία. Και μπορεί να την έλαβε, αλλά ζει πλέον με το φόβο κάποιου βίαιου ξεσπάσματός του, γι’ αυτό και φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά  από τους συνεργάτες του για την ψυχολογία του, θέλοντας να πηγαίνει με τα νερά του, για να αποφύγει τα χειρότερα. 

ΠΗΓΗ:   http://www.stifora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου