'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Οργασμός στα γρήγορα: Ιδανικές τοποθεσίες για one night stand!!!!!!!!!!!

Ορμές είναι αυτές και δυστυχώς (ή ευτυχώς), τις περισσότερες φορές καθίσταται αδύνατο να τις ελέγξεις. Τι κάνεις λοιπόν όταν νιώθεις ότι η διέγερση σου χτυπάει την πόρτα (ή για να το θέσω καλύτερα, πιέζει το φερμουάρ του παντελονιού σου) αλλά εσύ είσαι σε μέρος που το να επιδοθείς σε σεξουαλικές περιπτύξεις είναι πρακτικά αδύνατο; 
Από την άλλη, για ποιο λόγο θα πρέπει να καταστρέψεις τη στιγμή αυτή, που και οι δύο είστε ξαναμμένοι, αφού μέχρι να μεταφερθείτε σε «ασφαλές» μέρος οι ανακαψάλες σας θα έχουν περάσει;

Την επόμενη φορά που θα νιώσεις την ανάγκη να «πάρεις» τη σύντροφό σου εδώ και τώρα, επέλεξε κάποια από τις παρακάτω τοποθεσίες για να …ξεθυμάνεις.


Στο ασανσέρ

Το ανέβα- κατέβα σε ένα κτίριο δέκα, τουλάχιστον, ορόφων σου δίνει όσο χρόνο χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Αν πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ασφαλές, πάτα το stop και κάν’ το με την ησυχία σου. Όταν τελειώσεις, πάτα το κουμπί του ισογείου και φύγε σαν κύριος με την αγαπημένη σου. Φρόντισε μόνο να σιγουρευτείς ότι δεν έχει κάμερες, γιατί αν δε σε βγάλει η αστυνομία έξω, σίγουρα θα σε βγάλει ο φύλακας φόρα παρτίδα στο internet...
Ιδανική στάση: Αυτή με το πρόσωπο ακουμπισμένο στον τοίχο του ασανσέρ κι εσύ να ανασηκώνεις τους γοφούς της για πιο εύκολη διείσδυση.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να ανοίξει το καπάκι από πάνω και να σκάσει ο Τομ Κρουζ- Ίθαν Χαντ από το  "Mission Impossible" με γιαλιά Rayban και το χαμόγελο τύπου "Παιδιά κάντε δουλειά σας. Μόλις σκότωσα τον κακό. Ο κόσμος είναι πλέον ασφαλής".

Στον Κινηματογράφο

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά το να έρχεσαι σε επαφή σε ένα cinema είναι το ίδιο συναρπαστικό με το να βλέπεις μία ταινία δράσης. Άλλωστε, υπάρχουν λίγες πιθανότητες να σε κάνει κάποιος τσακωτό, ειδικά αν κάθεσαι στα πίσω πίσω καθίσματα. Αρκεί να μη φωνάζει. Οι κινηματογράφοι, επίσης, είναι ιδανικοί για στοματικό έρωτα. Αρκεί βέβαια να μη βλέπετε θρίλερ και τρομάξει, σφίγγοντας αντανακλαστικά τα σαγόνια της στο ευαίσθητο μέλος σου...
Ιδανική στάση: Εκτός από εκείνη στα γόνατα να σε «προσκυνά», μπορεί να κάθεται επάνω σου, με το πρόσωπο γυρισμένο προς την οθόνη.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Ο διπλανός σου να είναι πειρατής που έχει έρθει με παράνομη βιντεοκάμερα για να βγάλει την ταινία στα torrents, αλλά αντ'αυτού προτιμά να τραβήξει εσένα και να σε βγάλει στο YouPorn.

Στο πίσω μέρος ενός club / εστιατορίου

Είσαι σε ραντεβού, το θέμα έχει προχωρήσει και οι δυο σας αδημονείτε να μπείτε στο ψητό. Βρείτε το σκοτεινότερο σημείου του μαγαζιού που βρίσκεστε, ή επιλέξτε κλασσικά τις τουαλέτες και δώστε του να καταλάβει. Οι πιθανότητες να σας δουν ή να σας ακούσουν είναι μεγάλες, αλλά αν έχεις την επιδεξιότητα να κρύβεσαι τότε όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε μισή ντροπή δική σας, μισή δική τους. Ολοι ξέρουν πως οι τουαλέτες των club χρησιμεύουν για πολύ περισσότερες δραστηριότητες από απλά τσισάκια.
Ιδανική στάση: Στα όρθια κυρίως, ή από πίσω, επίσης στα όρθια.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να πέσετε πάνω στο σερβιτόρο που 'χει βγει να πάρει κανα καφάσι μπύρες...


Στη σκάλα
Αν έχεις συγκάτοικο, ή η σύντροφός σου μπορεί να σου διαθέσει μόνο 10 λεπτά από τη δουλειά της για να πάτε για γεύμα, εκμεταλλευτείτε τις σκάλες του κτιρίου και ανακαλύψτε πόσο γερά θεμέλια έχουν. Απλά φροντίστε να πάτε προς τους τελευταίους ορόφους - ει δυνατόν τη σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα- για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες συναντήσεις.
Ιδανική στάση: Ιεραποστολική, με τα χέρια της να στηρίζονται στα σκαλιά. Ποτέ μην τη γυρίσεις στα τέσσερα, τα γόνατά της δε θα αντέξουν για πολύ.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να έχει κάνει η καθαρίστρια παρκέ και να γλιστράει, οπότε θα πατινάρετε επ'αόριστον. Επίσης μπορεί να ανοίξει η πόρτα και να βγει ο Χαϊκάλης της "πολυκατοικίας" μαζί με τις τρεις κουτσομπόλες γραίες - ή ο gay πρωταγωνιστής (ο Μάρκος) και να σου πει "τι κάνεις παιδάκι μου; Είσαι τρελήηηη;"

Στο αυτοκίνητο
Μπορεί ο Τουρνάς να υποστηρίζει ότι δεν το ξανακάνει σε Autobianchi, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείς κι εσύ οποιαδήποτε άλλη μάρκα αυτοκινήτου. Ok, σίγουρα θα θυμηθείς τα φοιτητικά σου χρόνια, αλλά αν βρεθείς σε ένα χώρο που δε θα γίνεις αντιληπτός και δε θα συλληφθείς για προσβολή της δημοσίας αιδούς, θα απολαύσεις μία μοναδική εμπειρία. Αρκεί βέβαια να βρεθείς σε χώρο που δεν είναι "σεσημασμένος" από ματάκηδες.
Ιδανική στάση: Γυναίκα από πάνω. Εγγύηση. Δε γίνεται και διαφορετικά δηλαδή...
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να λυθεί το χειρόφρενο και να γυρίσετε το remake της ταινίας του Φώσκολου "ο κατήφορος" με πρωταγωνιστές εσάς κι ένα αυτοκίνητο που επιταχύνει σε κλίση. Ή να έρθει η αστυνομία για να κάνει ...ψακτική (έχει συμβεί σε φίλο μου).

Σε σοκάκι
Λίγο δύσκολο στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα υπάρχουν μικρά και σκοτεινά αδιέξοδα δρομάκια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη δουλειά σου. Ο βαθμός επικινδυνότητας εδώ είναι αρκετά αυξημένος, καθώς στα σκοτάδια κυκλοφορούν κι άλλες συνομοταξίες: Πρεζάκια, επίδοξοι βομβιστές, κλεφτρόνια κάθε λογής, άστεγοι που γίνονται ιδιαίτερα επιθετικοί προκειμένου να κοιμηθούν σαν άνθρωποι κ.λπ. Πρόσεχε μόνο μην την πατήσεις σαν τον Hugh Grant και σε μπαγλαρώσουν. Ιδανικά, εκείνη θα πρέπει να φορά φούστα. Μεταξύ δείπνου και ποτού, ένα στα γρήγορα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό.
Ιδανική στάση: Στα όρθια, με τα πόδια της να είναι τυλιγμένα γύρω σου.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να σας ρίξουν ένα κουβά νερό από το πάνω μπακλκόνι, επειδή η δικιά σου την ώρα της κορύφωσης ανεβάζει άριες λες και είναι στο Μέγαρο. 

Στο γραφείο
Μπορεί να είναι συνάδελφος, μπορεί να είναι και εξω-γραφειακή. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται η παρτενέρ σου, σημασία έχει πως θα ξεδώσετε. Μερικές φορές το sex στο γραφείο είναι ένα κομμάτι από αυτά που κάνουν τη ζωή ομορφότερη και σε βοηθούν να βλέπεις τη δουλειά με άλλα μάτια. Τα καθημερινά «meeting» μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια.
Ιδανική στάση: Εκείνη με την πλάτη στον τοίχο και τα πόδια της τυλιγμένα στη μέση σου. Ή μπορεί επίσης να τα απλώσει και πάνω στο γραφείο του διευθυντή σου.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να ανοίξει ξαφνικά η πόρτα και να μπει μέσα ο διευθυντής με όλο το διοικητικό συμβούλιο επειδή "θέλει να τους γνωρίσει ένα νέο και δυναμικό στέλεχος". Θα φας τρελές υπερωρίες για να το ξεπληρώσεις...

Σε δοκιμαστήριο
Πόσες φορές σου έχει ζητήσει η σύντροφός σου να τη συνοδεύσεις στα ψώνια κι εσύ βαριέσαι; Το sex στο δοκιμαστήριο μπορεί να γίνει ένας λόγος για να αγαπήσεις τις εξορμήσεις για αγορές μαζί της. Εμ πως, να μη δεις αν της πηγαίνει το φόρεμα; Γουρούνι στο σακί να πάρει;
Ιδανική στάση: Στα όρθια και από πίσω.
Τι μπορεί να πάει στραβά: Να σε πάρει χαμπάρι η πωλήτρια και για να μη σε βγάλει βούκινο με κραυγές "δε ντρέπεστε" να αναγκαστείς να αγοράσεις ό,τι σαβούρα σου πασάρει...Επίσης να παραείστε ήσυχοι και να μπει μια ανυποψίαστη πελάτισσα, τραβώντας την κουρτίνα με φόρα.  


ΠΗΓΗ:   http://www.menslounge.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου