'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Περνάει από στρατοδικείο τούρκος αξιωματικός γιατί παντρεύτηκε ελληνίδα

Ο Τούρκος υπαξιωματικός θα περάσει από στρατοδικείο γιατί, σύμφωνα με τις κατηγορίες, παντρεύτηκε μια ξένη υπήκοο, την Ελένη Δημητρίδου, χωρίς να πάρει άδεια από το σώμα και έβγαλε πλαστή τούρκικη ταυτότητα στην αγαπημένη του για να μπορέσουν να παντρευτούν. Το μυστικό του Τούρκου στρατιωτικού όμως αποκαλύφθηκε και κατά πάσα πιθανότατα θα αποστρατευθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.
Από χίλια μύρια κύματα πέρασε ο ελληνοτουρκικός έρωτας που θα μπορούσε να είναι ταινία! Όλα ξεκίνησαν το 2008 όταν η Ελένη γνώρισε τον Οζγκιούρ μέσω του facebook. Το ζευγάρι άρχισε να επικοινωνεί σε συχνή κλίμακα μέχρι που η Ελήνη Δημητρίδου αποφάσισε να συναντηθεί από κοντά με τον Οζγκιούρ Κοτάν στην Άγκυρα.
«Με γνώρισε μετά την πρώτη μας συνάντηση στην οικογένεια του και μου είπε ότι θέλει να παντρευτούμε. Επέστρεψα στην Ελλάδα και τον Απρίλιο του 2009 πήγα και πάλι στην Άγκυρα και αρραβωνιαστήκαμε» εξομολογείται η νεαρή Θεσσαλονικιά στην τουρκική Χουριέτ.
Καθώς όμως υπήρχε ένα σημαντικό εμπόδιο, η στρατιωτική ιδιότητα του Οζγκιούρ, το ζευγάρι άρχισε να ψάχνει για τρόπους για να πάρει την τουρκική υπηκοότητα η Ελληνίδα. Η ίδια αποκαλύπτει ότι βρήκαν «έναν αστυνομικό που με 3 έως 5 χιλιάδες τούρκικες λίρες θα μπορούσε να τους βοηθήσει όπως και έγινε».
Ο Οζγκιούλ στη συνέχεια «φρόντισε» να πάρει μετάθεση για τη Σμύρνη. Στις 2 Αυγούστου 2009 γίνεται ο γάμος και η Ελένη αποκτά ταυτότητα με το όνομα «Σεμιχά Οζόγλου». Η οικογένεια Οζόγλου όμως (η οποία είχε χορηγήσει δική της ταυτότητα για την Ελένη Δημητρίδου) άρχισε τους εκβιασμούς ζητώντας χρήματα από το ζευγάρι για να μην αποκαλύψει το μυστικό τους και τελικά κατάφερε να πάρει 23.000 λίρες σε πολλές δόσεις.
Εν τω μεταξύ, η Ελένη Δημητρίδου μένει έγκυος και μια φίλη της από το ελληνικό προξενείο της προειδοποιεί να φύγει από την Τουρκία γιατί θα βρει μπελάδες. Η ίδια, φοβούμενη ότι αν γεννήσει σε τούρκικο νοσοκομείο και αποκαλυφθεί το θέμα τους, θα της πάρουν το παιδί, γέννησε στις 3 Μαΐου 2010 και παρέδωσετο νεογέννητο μωρό στη φίλη της στην Κωνσταντινούπολη : «Στην αρχή στο σύζυγό μου δεν είπα τίποτα, αποκαλύπτει, παρά μόνο ότι «έριξα» το παιδί. Μετά όμως του αποκάλυψα την αλήθεια και η οικογένεια του εξοργίστηκε. Είπα ότι θα φύγω από την Τουρκία αλλά μόλις μου είπε ότι θα αυτοκτονήσει, έκανα πίσω και έμεινα» αποκαλύπτει η Ελένη Δημητρίδου.
Και εκεί που το ζευγάρι πίστευε ότι τα προβλήματα είχαν τελειώσει, πεθαίνει ένα μέλος της οικογένειας Οζόγλου (που είχε δώσει την ταυτότητα στην Ελληνίδα) και οι Αρχές ελέγχοντας τα κληρονομικά της οικογένειας διαπιστώνουν ότι η Σεμιχά Οζόγλου, που είχε πεθάνει πριν από 10 χρόνια, ήταν… παντρεμένη με τον Οζγκιούρ Κοτάν!
Τότε, η οικογένεια Κοτάν, φοβούμενη ότι θα γίνει η αιτία που ο Οζγκιούρ θα διωχθεί από τον στρατό,την έκλεισε σε ένα δωμάτιο και άρχισε να την ξυλοκοπά. Η ίδια ζήτησε βοήθεια από τη σύζυγο στρατιωτικού και το θέμα έφθασε στις στρατιωτικές αρχές όπου ετοίμασαν στρατοδικείο για τον Οζγκιούρ για έκδοση πλαστής ταυτότητας, δράση ως πράκτορα καθώς και για το ότι δεν ενημέρωσε τις Αρχές για το γάμο του με ξένη υπήκοο.
Η Ελένη Δημητρίδου, μένει αυτή τη στιγμή στην Αγκύρα με τον δύο μηνών γιό της και περιμένει την έκβαση του στρατοδικείου. Ο Οζγκιούλ, από την άλλη, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και υποστηρίζει ότι δε γνώριζε την ελληνική υπηκοότητα της Δημητρίδου. 


ΠΗΓΗ:   http://alerovan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου