'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Με εισαγγελική πρόταση "κλείνει" η δίκη για τον Αλέξη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη των δύο ειδικών φρουρών, Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια. 

Σήμερα (5/8) πρόκειται να τοποθετηθεί ο εισαγγελέας έδρας του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Άμφισσας, Χαράλαμπος Λακαφώσης, και να αποφανθεί για το θέμα ενοχής ή μη των κατηγορουμένων, καθώς και για την κατηγορία που αφορά το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο για τον Επαμεινώνδα Κορκονέα και συνέργεια σε αυτή για το Βασίλη Σαραλιώτη.
Ουσιαστικά, η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και κατά την ακροαματική διαδικασία εξετάστηκαν περίπου 60 μάρτυρες, προβλήθηκαν βίντεο από το επίμαχο βράδυ και αναγνώσθηκαν δεκάδες έγγραφα.
Οι δύο ειδικοί φρουροί στις απολογίες τους ήταν αντιφατικοί σε ό,τι αφορά στα όσα είχαν αρχικώς υποστηρίξει, με βασικότερη αντίφαση αυτή του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος, απολογούμενος στο δικαστήριο, είπε ότι ενδεχομένως και να μην πυροβόλησε στον αέρα, όπως ισχυριζόταν από την αρχή. 

ΠΗΓΗ:   http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου