'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Κουαρτέτο στο κρεβάτι ενός πρωθυπουργού !!!

Σε νέο ροζ σκάνδαλο εμπλέκεται το όνομα του συνήθη ύποπτου Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Καυτές αποκαλύψεις από την επαγγελματία συνοδό Μαρία Τερέζα Ντε Νίκολο

Στο επίκεντρο και πάλι για τις ερωτικές του περιπέτειες έρχεται ο άτακτος Ιταλός πρόεδρος Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Αυτή τη φορά λέγεται πως ο Μπερλουσκόνι συμμετείχε σε αμαρτωλό κουαρτέτο κοινώς όργιο.
Μάλιστα το περσινό καλοκαίρι το όνομα του Μπερλουσκόνι αναμείχθηκε σε σκάνδαλο με πληρωμένες συνοδούς που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του σε διάφορα πάρτι που διοργάνωσε.
Χθες η επαγγελματίας συνοδός Μαρία Τερέζα Ντε Νίκολο, γνωστή και ως Τέρι αποκάλυψε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica τα ...
ομαδικά όργια του Ιταλού προέδρου.
 Αν και η παρουσία της στα αμαρτωλά πάρτι του Μπερλουσκόνι ήταν γνωστή από πέρυσι, ωστόσο αποκάλυψε ότι εκείνη μαζί με δύο άλλες κοπέλες βρέθηκαν στο ίδιο κρεβάτι με τον Μπερλουσκόνι.
Όπως είπε, ο επιχειρηματίας Τζιανπάολο Ταραντίνι, της είπε "ντύσου αποκαλυπτικά απόψε θα δειπνήσουμε με τον Μπερλουσκόνι", ενώ εκείνη έμεινε άναυδη και νόμισε ότι επρόκειτο για κάποιο αστείο.
Μάλιστα, η Ντε Νίκολο ανέφερε ότι υπήρχαν γενικά 15 κοπέλες στο πάρτι ενώ ο επιχειρηματίας της είχε ξεκαθαρίσει ότι θα έμενε εκεί όλη τη νύχτα λαμβάνοντας ως δώρο ακριβά κοσμήματα και 1000 ευρώ, ενώ της πλήρωσαν και όλα τα μεταφορικά έξοδα.

πηγη

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://listonplace.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου