'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γολγοθάς ενός 15χρονου που τραυματίστηκε στα γεννητικά όργανα

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Φλέμινγκ ο 15χρονος μαθητής που τραυματίστηκε χθες το πρωί στα...
γεννητικά του όργανα, όταν ανέβηκε στα κάγκελα του σχολείου του στη Νάξο. 


Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8.00 το πρωί και αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αιμάτωμα στο όσχεο, στο πέος και αιματουρία, ενώ ο αιματοκρίτης του έπεφτε συνεχώς. Αφού κατάφεραν να σταθεροποιήσουν τον μικρό μαθητή, έκριναν απαραίτητο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ και με ελικόπτερο να μεταφερθεί ο ασθενής σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Oμως, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του 15χρονου Βασίλης Μπελιώτης, τα στελέχη του ΕΚΑΒ αρνήθηκαν να στείλουν ελικόπτερο και ζήτησαν από τους υπευθύνους του νοσοκομείου να μεταφέρουν το άτυχο παιδί στο νοσοκομείο της Σύρου. Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, ακόμη και όταν οι γιατροί τούς ενημέρωσαν ότι το παιδί βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το περιστατικό στη Σύρο, τα στελέχη του ΕΚΑΒ τούς απάντησαν με απρέπεια.


Τελικά, αφού ο απεγνωσμένος πατέρας βγήκε στα τηλεοπτικά μέσα και κατήγγειλε τα όσα συνέβαιναν, λίγες ώρες αργότερα μετέβη στο νησί ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, ωστόσο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του θα χρειαστεί να παραμείνει για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του, καθώς και οι σκέψεις όλων των κατοίκων του νησιού.


www.espressonews.gr

http://dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου