'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Μία νεκρή 5 τραυματίες κοντά στο Μεσολόγγι.....

Μ
ια 62χρονη γυναίκα νεκρή και πέντε τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων.

Πιο συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, όπου ο δρόμος σχηματίζει ευθεία και βρίσκονται τα τρία βενζινάδικα. 

Στο τροχαίο συνεπλάκησαν τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα και προκλήθηκε όταν ο οδηγός του ενός οχήματος, που είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να μπει σε ένα βενζινάδικο, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με δυο αντιθέτως ερχόμενα οχήματα. 

Θανάσιμα τραυματίστηκε μια γυναίκα συνοδηγός που επέβαινε σε αυτοκίνητο με πινακίδες Λευκάδας, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν όχι σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Επί τόπου έφτασαν άμεσα δυο πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, καθώς και ισχυρές δυνάμεις της τροχαίας Μεσολογγίου με επικεφαλής το διοικητή Π. Τζαμούλια.

Επίσης για τη μεταφορά των τραυματιών έφτασαν ασθενοφόρα από τα νοσοκομεία του Μεσολογγίου και του Αγρινίου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Να σημειωθεί ότι για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεκόπη, προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα.


Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Μεσολογγίου. 


http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου