'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Δεσμεύτηκαν 52 τραπεζικοί λογαριασμοί ανθρώπων του ποδοσφαίρου!!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ που ερευνά υποθέσεις που είναι πιθανό να ξεσκεπάσουν το βρώμικο κύκλωμα.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL αποκαλύπτει ότι το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ελέγχοντας παλιότερες υποθέσεις, βρήκε λαβράκι.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι 52 τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν δεσμευτεί από την Τράπεζα της Ελλάδος για παραβάσεις που έγιναν μέσα σε διάστημα 7 χρόνων (2002 - 2008).

Μεταξύ αυτών που ελέγχονται φέρεται να ...

είναι μάνατζερ, παράγοντες του ποδοσφαίρου, πρώην προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά και άνθρωποι του ιπποδρόμου.

"Η όποια συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο από κοντά και όχι από το τηλέφωνο" ήταν η απάντηση παράγοντα του ποδοσφαίρου, που φέρεται να είναι καλά πληροφορημένος περί του θέματος. Ο εν λόγω παράγοντας δήλωνε σίγουρος ότι παρακολουθείται το δικό το τηλέφωνο και πολλά άλλα τηλέφωνα, δείγμα της σοβαρότητας και των διαστάσεων που έχει λάβει το θέμα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει βρεθεί και ένας παράγοντας, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση και έχει δηλώσει πρόθυμος να δώσει στοιχεία στις Αρχές και να τις βοηθήσει, αρκεί να γλιτώσει ο ίδιος, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου.

Οι έξι υποθέσεις που ερευνόνται:

- Οι κάτοχοι των 52 τραπεζικών λογαριασμών που δεσμεύτηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος.

- Οι διασυνδέσεις με κυκλώματα παράνομου στοιχηματισμού και στημένων αγώνων.

- Η διασύνδεση με το κύκλωμα της Μαλαισίας, καθώς και με τη λίστα που είχε καταθέσει η Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή το 2006.

- Στάλθηκαν ήδη στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος της ΓΑΔΑ οι φάκελοι της UEFA με τα 27 ύποπτα παιχνίδια τα οποία έφτασαν στην ΕΠΟ και εστάλησαν από τη ΓΓΑ στον Αρειο Πάγο προκειμένου να διερευνηθεί η σχέση με τους υπό διερεύνηση κατόχους των 52 λογαριασμών.

- Μεταξύ των λογαριασμών υπάρχουν και δύο λογαριασμοί ανθρώπων που σχετίζονται με ομάδα που αγωνιζόταν στη Super League και υποβιβάστηκε.

- Οι Αρχές αναμένουν στοιχεία από το εξωτερικό, κυρίως από την Κύπρο, για να συνδέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ.

newsit

http://fonaklas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου