'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Πάγκαλος: "Μόνο τάβλι παίζω, αλλά με κλέβει η γυναίκα μου"

Κανένα πρόβλημα με τον Γιάννη Ραγκούση δεν έχει ο Θόδωρος Πάγκαλος, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωινό Mega» των Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Μανώλη Αναγνωστάκη. 

«Δεν είναι μόνο ότι έχουμε άψογη συνεργασία αλλά έχουμε και κοινές απόψεις σε πολλά ζητήματα. Μαζί συμφωνούμε στην περικοπή του κράτους αλλά και στο στοίχημα του Καλλικράτη, του οποίου είμαι ένθερμος υποστηρικτής», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο ίδιος επισήμανε ότι ποτέ δεν τέθηκε  ζήτημα για το ποιος αντικαθιστά τον πρωθυπουργό όταν εκείνος απουσιάζει στο εξωτερικό, αλλά όλα αποτέλεσαν δημιούργημα των ΜΜΕ. Σε ερώτηση για το αν θα μετατραπεί σε Λας Βέγκας το Ελληνικό, ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την απέχθειά του στον τζόγο και πέταξε ατάκα: «Εγώ δεν τα πάω καλά με αυτά. Δεν παίζω στοίχημα. Μόνο τάβλι παίζω, αλλά και εκεί χάνω γιατί με κλέβει η γυναίκα μου».

Μια μέρα νωρίτερα ο κ. Πάγκαλος είχε μιλήσει στο 3ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ που συνδιοργανώθηκε με τον ΣΕΒ. Εκεί, μεταξύ άλλων, υποστήριξε για τους αρνητές του μνημονίου: «Αυτοί που καταριόνται το μνημόνιο, πολύ απλά θα ήθελαν κάποιος να μας δανείσει χωρίς όρους και προϋποθέσεις και αυτός που το κάνει αυτό ονομάζεται "Άγιος Βασίλης" και υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για την ύπαρξή του».

star.gr
http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου