'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Jeep αξίας 36.000 ευρώ ήθελαν στο δήμο Πάρου...!!!

Στην εποχή του Δ.Ν.Τ. και της μεγάλης οικονομικής κρίσης στη χώρα μας ήρθε ως πρόταση η αγορά ενός jeep αξίας 36.000 ευρώ, στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου!
 
Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο
προτάθηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου κ. Αντώνη Αρκά η αποδοχή μελέτης και προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια ενός πετρελαιοκίνητου επιβατικού οχήματος τύπου jeep για την Δημοτική Αστυνομία. Όπως ειπώθηκε «το...

αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί τώρα η Δημοτική Αστυνομία είναι σε κακή κατάσταση, μένει συνέχεια στο δρόμο και έχει πάρα πολλά έξοδα για επισκευές σε συνεργεία».
Ο κ. Γ. Καρατζάς
έλαβε το λόγο αμέσως και είπε «θεωρώ υπερβολικό το ποσό των 36.000 ευρώ για αγορά αυτοκινήτου από το Δήμο σε εποχές οικονομικής κρίσης». Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στον κ. Β. Βεντουρή που σήκωνε επίμονα το χέρι για να λάβει το λόγο. Έχοντας ακούσει τον κ. Καρατζά γύρισε και είπε στο προεδρείο ότι «συμφωνώ απόλυτα με τα όσα είπε ο προηγούμενος ομιλητής». Και ο κ. Σπ. Καλακώνας υποστήριξε ότι «σε εποχές κρίσης είναι αδιανόητη η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου». Ακόμα, σημείωσε ότι «η Δημοτική Αστυνομία κάνει ουσιαστικά εργασίες διεκπεραίωσης, όπως είναι η επίδοση διαφόρων εγγράφων». Πρότεινε δε την αγορά μικρών μηχανών, όπως αυτών που χρησιμοποιεί η Αστυνομία (ομάδα ΔΙΑΣ). Ακόμα, ακουστήκαν απόψεις για αγορά καλών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ή από τον ΟΔΔΥ. Ο κ. Καρατζάς αντιπρότεινε την αγορά δύο αυτοκινήτων με τα ίδια χρήματα που το ένα θα χρησιμοποιηθεί για τη Δημοτική Αστυνομία και το άλλο για άλλη υπηρεσία του Δήμου.
Από την πλευρά του
ο κ. Αρκάς είπε «ότι τώρα έχουμε μία συγκεκριμένη πρόταση. Ή την ψηφίζουμε ή την καταψηφίζουμε και βλέπουμε στη συνέχεια ποια άλλη πρόταση θα φέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο».
Τελικά
, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε για αγορά αυτοκινήτου για τη Δημοτική Αστυνομία (που το έχει ανάγκη), με ανώτερο όριο αγοράς τις 20.000 ευρώ.

 
ΠΗΓΗ: "ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ"
Από το http://fileleutheros.pblogs.gr/, μέσω "press-gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου