'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Στον Πειραιά το μέτωπο

Ανάφλεξη απειλείται στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς ιδιοκτήτες φορτηγών παραμένουν συγκεντρωμένοι και αποφασίζουν κατά βούληση διακοπές φόρτωσης και εκφόρτωσης πλοίων. Ένταση νωρίς το απόγευμα μετά από επεισόδιο μεταξύ ιδιοκτητών και οδηγών έξω από το πλοίο για τη Ρόδο
Ταλαιπωρία περιμένει όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοία, καθώς μετατοπίζεται πλέον το μέτωπο των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών Δ.Χ.Φ., καθώς από το μεσημέρι εκατοντάδες φορτηγά κατευθύνονται προς το λιμάνι του Πειραιά, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.
Έτσι ενδέχεται να σημειωθούν καθυστερήσεις ή ματαιώσεις αναχωρήσεων και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με τις λιμενικές αρχές ή τις εταιρίες με τις οποίες πρόκειται να ταξιδέψουν.
Λίγο μετά τις 5 και μισή το απόγευμα η ένταση ανέβηκε, καθώς ιδιοκτήτες φορτηγών επιχείρησαν να εμποδίσουν συναδέλφους τους να οδηγήσουν τα οχήματά τους στο πλοίο Blue Star με προορισμό τη Ρόδο. Ακολούθησε συμπλοκή μικρής έκτασης και οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.
Οι αστυνομικές δυνάμεις και οι άνδρες του λιμενικού σώματος βρίσκονται επί ποδός, καθώς οι φορτηγατζήδες εγκατέλειψαν τα σημεία συγκέντρωσης σε διόδια Ελευσίνας και κόμβο της Μεταμόρφωσης και σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνονται στο κεντρικότερο λιμάνι της χώρας.
Σκοπός είναι να αποτραπούν τυχόν επεισόδια και συμπλοκές και να μην διευκολυνθεί η κίνηση των φορτηγών στα πλοία, ενώ οι οδηγοί από την πλευρά τους, επιδιώκουν να μην περάσουν πλοία στα νησιά και να ασκηθούν μεγαλύτερες πιέσεις.
Ήδη αρκετοί από τους διαδηλωτές βρίσκονται κοντά στις μπουκαπόρτες, χωρίς ωστόσο να προκληθούν εντάσεις, ενώ ακροβολισμένες σε όλες τις πύλες, σε εισόδους και εξόδους του λιμανιού βρίσκονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ. 
Τα φορτηγά ωστόσο, σταδιακά απομακρύνονται από τα πλοία, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται σταθμευμένα στο χώρο του λιμανιού, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συνέχιση των αποφασιστικών κινητοποιήσεών τους.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου