'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μόνο για Ελλάδα και Ορθοδοξία δεν επιτρέπεται να μιλήσεις στην Ελλάδα του 2010..!!!!

Mε την Μέκκα μοιάζει αυτή την στιγμή η πλατεία Κοτζιά από εκατοντάδες μουσουλμάνους που προσεύχονται.
Εκατοντάδες Μουσουλμάνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας για τον εορτασμό του τέλους του Ραμαζανίου με το «Αΐντ Αλ Φιτρ», στην πλατείας Κοτζιά.

H πλατεία Κοτζιά αυτή την στιγμή μοιάζει περισσότερο με την Μέκκα παρά με την πρωτεύουσα μιας χώρας της Ε.Ε.

Το «Αΐντ Αλ Φιτρ» είναι μια μία εορταστική πρωινή προσευχή που ακολουθείται από έναν εορταστικό λόγο. Την προσευχή θα οδηγήσουν δύο Ιμάμηδες που έχουν προσκληθεί από την Αίγυπτο. Η προσευχή σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διαρκούσε έως τις 09:30 ενώ τον χώρο παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων! Ποιο κεντρικό σημείο δεν βρήκε!!!


Η επιστροφή του Ισλάμ στην Αθήνα μετά το 1821...
Το ανησυχητικό και προκλητικό είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια εποχή που η ορθοδοξία δέχεται αδιάκριτο πόλεμο στη χώρα μας, μια χώρα που η ιστορία της είναι συνυφασμένη με την ορθόδοξη πίστη μας. Την ίδια στιγμή που οι ανθέλληνες άρχοντες του τόπου μας εκμεταλλεύονται την ελευθερία της ορθοδοξίας και την πολεμούν και προσπαθούν μαζί με αυτή να μας απεκδύσουν άπό καθετί ελληνικό, οι ίδιοι φέρονται με ευμένεια προς το ισλάμ και το σιωνισμό, κανείς δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τα επίβουλα σχέδια του σιωνισμού και του ισλαμισμού, κανείς από τους μισέλληνες που μας κυβερνούν δεν έχει αναφερθεί στα παθήματα του ελληνισμού από το ισλάμ και τον σιωνισμό και την ανά τους αιώνες προσπάθειά τους να αλώσουν τον ελληνισμό.

 
http://ellinikoforum.blogspot.com

http://udemand.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου