'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ..!!!!

TOYΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Στο συνέδριο οι δημοσιογράφοι των δύο χωρών θα συζητήσουν την δυνατότητα πραγματοποίησης ενός επαγγελματικού φορέα υπό την ονομασία ¨Ένωση Ελλήνων και Τούρκων Δημοσιογράφων¨. Το 6ο Ελληνοτουρκικό Συνέδριο Μ.Μ.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Σεπτεμβρίου του 2010 στην Σμύρνη.
Με βάση την ανακοίνωση του Συμβουλίου τύπου, στο συνέδριο που θα μετέχουν πάνω από 100 δημοσιογράφοι από κάθε μια από τις δύο χώρες θα συζητηθεί η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός επαγγελματικού φορέα υπό την ονομασία ¨Ένωση Ελλήνων και Τούρκων Δημοσιογράφων¨
Το τέταρτο από αυτά τα συνέδρια που οργανώνονται μια φορά στα δυο χρόνια με την φιλοξενία να εναλλάσσεται, οργανώθηκε στην Τουρκία και τα εγκαίνια είχαν κάνει οι τότε ΥΠΕΞ Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ και Ελλάδας Ντόρα Μπακογιάννη.
Ως εφημερίδα Μπιρλίκ εκτιμούμε ως σημαντικό βήμα και εξέλιξη την συνάντηση δημοσιογράφων από την πατρίδα και την μητέρα πατρίδα, και μακάρι τα επόμενα χρόνια να κληθούνε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και Τούρκοι δημοσιογράφοι από την Δυτική Θράκη. Διότι εάν η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης θεωρείται μια γέφυρα καλών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, τότε ας μας το επιτρέψουν, διότι εάν καλούνται και έχουν να πουν κάτι οι εκπρόσωποι του τουρκικού τύπου στην Αθήνα, τότε προφανώς και εμείς από την Δυτική Θράκη θα έχουμε να πούμε για τις σχέσεις των δύο χωρών.
Ευχόμαστε αυτή η συγκέντρωση να αποβεί επωφελής και για τις σχέσεις των δύο χωρών και ιδιαίτερα για την αξιολόγηση των σχέσεων μεταξύ του τύπου και της οπτικής γωνίας τους.
Ιδιοκτήτης της Εφημερίδας Μπιρλίκ
Ανταποκριτή του TRT στην Ελλάδα
Ιλχάν Ταχσίν Αχμέτ


Σχόλιο : Ας βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτήν την υπόθεση…



Η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο.Όταν συλληφθούνε και καταδικαστούνε αυτοί οι φονιάδες τότε ίσως μιλήσω για αρχή καλής σχέσης.

http://tourkikanea.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου