'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα μωρό, τέσσερις γονείς και μία δίκη !!!

Στα δικαστήρια έφτασαν τέσσερις ομοφυλόφιλοι για να διεκδικήσουν ένα αγοράκι μόλις 2 ετών, το οποίο ήρθε στον κόσμο έπειτα από... συμφωνία. 

Για την ακρίβεια, ένα ζευγάρι γυναικών και ένα ζευγάρι αντρών αποφάσισαν να γίνουν γονείς με έναν παράδοξο τρόπο. 

Οι άντρες θα έδιναν το σπέρμα τους, εναλλάξ κάθε μήνα, και η μία εκ των δύο γυναικών, εκείνη που θα έμενε έγκυος, θα έφερνε στον κόσμο το μωρό. Η συμφωνία προέβλεπε ωστόσο ότι και οι τέσσερις θα θεωρούνταν γονείς και θα είχαν ίσα δικαιώματα στην ανατροφή του παιδιού.

Όλα μεταξύ τους φαίνονταν μέλι γάλα και οι τέσσερις γονείς περίμεναν με αγωνία τον ερχομό του μωρού τους. Ωστόσο η έλευση του νέου μέλους της μεγάλης αυτής οικογένειας άλλαξε τα πάντα με αποτέλεσμα να πάει περίπατο και η συμφωνία και η συνεννόηση και η καλή διάθεση. Το αγοράκι, το οποίο μένει με τις μαμάδες, έγινε μήλο της έριδος ανάμεσα στα δύο ζευγάρια και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια.


Η δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση αρνήθηκε τελικά να λάβει υπόψη της τον ισχυρισμό των γυναικών, ότι οι άντρες, πριν από τη γέννηση του παιδιού, είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα είχαν μεγάλη ανάμιξη στην ανατροφή του. 


Η απόφαση που εξέδωσε ήταν, την επιμέλεια του παιδιού να έχουν οι γυναίκες-γονείς, υπό την προϋποθέση το παιδί να έχει επαφή και επικοινωνία και με τους άντρες-γονείς. Όπως είπε χαρακτηριστικά «το αγοράκι είναι προϊόν τεσσάρων ωραίων ανθρώπων. 

Έχει δικαίωμα να τούς ξέρει, να μάθει ότι τον αγαπούν και να ξοδεύει χρόνο μαζί τους».

http://www.lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου