'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Πώς να κάνεις μια φοιτήτρια "πύραυλο" στο κρεβάτι !!!!!!

Δροσερή, χυμώδης, γεμάτη θετική ενέργεια, ανέμελη, να την πιείς στο ποτήρι. Γύρω στα 20, συν πλην ένα-δυο χρόνια. Η φοιτήτρια είναι η Μπελ Επόκ της γυναικείας ηλικίας. Ένα εξέχον τρόπαιο στη λίστα των κατακτήσεών σου, η αξία του οποίου αυξάνει ανάλογα με τη διαφορά ηλικίας που έχεις εσύ από εκείνη.
Τη θέλεις, την κυνηγάς, έχεις επιστρατεύσει όλα σου τα όπλα και την έχεις κατακτήσει – κι έρχεται η μεγάλη μέρα που θα χαρίσετε ο ένας στον άλλον την απολαυστικότερη νύχτα της ζωής σας. Πώς λες να γίνει; Μπορεί να ξέρεις τόσα, ώστε να μπορείς να συμβουλεύσεις δέκα σαν κι εμάς. Εμείς πάντως έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Δεν ξέρουμε αν συμφωνείς…

Βασική συμβουλή: Ασχολήσου με εκείνη
Μια φοιτήτρια δεν έχει ακόμα γράψει χιλιόμετρα στο σεξουαλικό της κοντέρ.
Η εμπειρία της στο κρεβάτι είναι μικρή (θεωρητικά μιλάμε, διότι υπάρχουν και κάτι εξαιρέσεις…). Ακόμα περισσότερο, οι μέχρι τώρα ερωτικοί της παρτενέρ κατά πλειοψηφία είναι άντρες περίπου στην ηλικία της, που δεν έχουν σαν προτεραιότητα τη δική της ικανοποίηση, αλλά τη δική τους. Έχει μάθει να πειραματίζεται, αλλά πιθανότατα δεν έχει ακόμα βρει αυτό που της αρέσει. Εννοείται πως είναι έτοιμη να πειραματιστεί μαζί σου, μη σου πούμε ότι το περιμένει κι όλας. Αλλά πρώτα πρέπει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη σου. Πώς;
Με το να ασχοληθείς μαζί της. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο ασφαλές για να το κάνεις σωστά, από τα σωστά (και πολλά) προκαταρκτικά.

Sex tips:

Παίξε με τα νεύρα της
Μην το πάρεις κυριολεκτικά, πλάκα κάνουμε. Παίξε με τις νευρικές της απολήξεις. Με τα ερεθίσματα της επιδερμίδας της. Απαλά αγγίγματα, απαλά χάδια σε όλο το κορμί, σε αργό ρυθμό, αφήνοντας τελευταίες τις hot ζώνες. Δώσε χρόνο στο κορμί της να ξυπνήσει και η λίμπιντό της να ζητήσει κι άλλο.

Γίνε ...επιστήθιος φίλος
Παίξε αργά και βασανιστικά με το στήθος της (τυχερέ, θα κάνεις γλυπτική σε μάρμαρο). Χάιδεψέ από κάτω προς τα πάνω και αντίστροφα, παίξε με την περιοχή γύρω από τη ρώγα, γλείψε και δάγκωσέ τη ελαφρά (πολύ ελαφρά). Η αντίδρασή της θα είναι σα να έπιασε καλώδιο της ΔΕΗ με βρεγμένα χέρια.


Ανακάλυψε τα αδύνατα σημεία της.
Σημεία που έχει κάνει piercing ή τατουάζ είναι κατά 99% σημεία-φετίχ που θέλει να θαυμάζουν οι άλλοι. Δείξε τους το «θαυμασμό» σου, παίζοντας με τα δάχτυλα και τη γλώσσα σου.


Γεια στο στόμα σου…
Το σημείο κλειδί για να απογειώσεις τη βραδιά και να τη στείλεις στον έβδομο ουρανό με υπερταχεία, είναι το στοματικό σεξ. Μιλάμε για αργό, καλό, ακούραστο στοματικό σεξ. Εδώ ποντάρεις σε αυτά που είπαμε στην αρχή, ότι στατιστικά κανείς δεν έχει «ασχοληθεί» τόσο με εκείνη όσο εσύ.


Τips για στοματικό σεξ:
Πάρε τον έλεγχο με τη γλώσσα σου.
Ως γνωστόν η γλώσσα είναι ο ισχυρότερος μυς στο σώμα μας – κι ακόμα καλύτερα, έχεις τον πλήρη έλεγχό της. Ακόμα καλύτερα, η γλώσσα σου διαθέτει σάλιο, που είναι το τέλειο λιπαντικό. Μεγάλε, έχεις το τέλειο ερωτικό αξεσουάρ και δεν το ξέρεις. Καιρός να το μάθει κι εκείνη…

Στο ξεκίνημα:
Όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά. Όσο ευχάριστη είναι μια γλώσσα που αγγίζει απαλά, άλλο τόσο ενοχλητική είναι μια γλώσσα-μοτεράκι που πέφτει με τα μούτρα στη …δουλειά. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου για να αγγίξεις απαλά τα χείλη έως την κλειτορίδα της. Κλείσε τα χείλη της στο στόμα σου.

Κάνε σεξ με τη γλώσσα σου:
Χρησιμοποίησέ την ως πέος για να μπεις και να βγεις μέσα της. Ακόμα καλύτερα, έχεις τη δυνατότητα να «στείλεις» τη γλώσσα σου όπου ακριβώς θες. Στόχευσε την κλειτορίδα της καθώς μπαινοβγαίνεις. Τρίψε τη γλώσσα σου επάνω της απαλά. (απαλά, το τονίζουμε). Αύξησε την ταχύτητα ελαφρά, όπως και την ένταση, παίρνοντας ρυθμό από την αναπνοή της και τα βογκητά της (αν τα κάνεις όλα σωστά θα πρέπει να τα ακούς ήδη).

Έβδομος ουρανός και γρήγορα:
Τώρα που βρίσκεται σε σημείο βρασμού, παίξε πιο εντατικά κι «έξυπνα» με την κλειτορίδα της. Ρούφηξέ την με το στόμα σου απαλά και άφησέ την. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου γλείφοντάς την με κυκλικές κινήσεις. Απαλά ή γρήγορα, ανάλογα πώς θέλει εκείνη. Παράλληλα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις παράλληλα και τα δάχτυλά σου. Ο οργασμός που θα πετύχεις μάλλον θα είναι ο καλύτερος που είχε ποτέ.

Αλλά μη σταματάς: Ώρα για περισσότερο σεξ. Τώρα είναι έτοιμη για όλα. Είναι η στιγμή να πειραματιστείς με ερωτικά παιχνίδια που σίγουρα θα της αρέσουν. Κάνε κλικ
εδώ.

ΠΗΓΗ:   http://www.menslounge.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου