'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η τέχνη της αποπλάνησης!!!!!!!!!!

Δεν κατάφερες ακόμα να ρίξεις καμία; Τις βλέπεις λίγο απρόσιτες, λίγο απόμακρες; Ανησυχείς μην εισπράξεις αυτό το ξενέρωτο βλέμμα, που μεταφράζεται κάπως σαν «κάνε μας τη χάρη και άφησέ μας στην ησυχία μας»;

Προσπάθησε να διορθώσεις τον
τρόπο που τις προσεγγίζεις. Επεδίωξε να δεις μέσα από τα δικά τους μάτια, μέσα από τη δική τους σκοπιά. Μην περιμένεις να τις καταλάβεις εντελώς, αυτό είναι αδύνατο, άρα είναι ανώφελο να το επιδιώξεις. Τουλάχιστον, μπες για λίγο στη λογική τους, γιατί ίσως έτσι τις κερδίσεις πιο εύκολα. Τι θέλουν, τι τους αρέσει, τι σκέφτονται, τι περιμένουν.

Το να καταλάβεις τι σκέφτεται μια γυναίκα δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Γι’ αυτό θα επιστρατεύσουμε τη συνδρομή της επιστήμης, μπας και καταφέρεις κάτι καλύτερο. Αρκεί να μην πέσεις στην περίπτωση που
η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

• Χιούμορ

Η επιστήμη δεν ανακαλύπτει την πυρίτιδα όταν μας τονίζει ότι οι γυναίκες θέλουν να έχουν κοντά τους κάποιον που έχει αίσθηση του χιούμορ. Έρευνες στην Βρετανία έχουν αποδείξει ότι το ενδιαφέρον μιας γυναίκας για έναν άνδρα αυξάνεται σχεδόν στο διπλάσιο όταν εκείνος της προκαλεί γέλιο.
Δεν λέμε βέβαια να γίνεις τσαρλατάνος, ούτε να το ρίξεις στα ανόητα αντρικά καλαμπούρια. Σε αυτά γελάς εσύ, όχι απαραίτητα εκείνη. Το να "της προκαλέσεις γέλιο" είναι τέχνη. Αυτό το πολύ σοβαρό και μετρημένο υφάκι, που το συνήθισες από τη formal συμπεριφορά στο γραφείο, δεν περνάει όταν βγαίνεις βόλτα - εκτός αν είσαι ο Σον Κόννερι επί εποχής Τζέημς Μποτν; Το χιούμορ είναι σαφής ένδειξη ανθρώπου με ευφυΐα. Άσε τον εαυτό σου πιο ελεύθερο, μην κομπλάρεις από το διαπεραστικό, σοβαρό και στακάτο βλέμμα της και κάνε μερικά έξυπνα αστεία.
Αν μη τι άλλο, ακόμα κι αν δεν πέσει, θα έχεις περάσει όμορφα...

• Ονόματα

Εδώ είναι ένας τομέας που είμαι βέβαιος ότι δεν έχεις δώσει και πολύ προσοχή. Όπως προκύπτει μέσα από στατιστικές σε sites γνωριμιών τα πιο πολλά κλικαρίσματα γίνονται σε γυναίκες με ονόματα κλισέ, όπως Μαρία, Ελένη και άλλα τέτοια αντίστοιχα. Γιατί να μην κινηθείς εσύ εντελώς αντίθετα; Αφού την ψάχνεις και διαδικτυακά, γιατί να μην στραφείς στη Νεφέλη, την Δανάη, την Άλκηστις, την Άρτεμις; Τουλάχιστον στατιστικά έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες. 

• Ύψος

Η σημασία της πρώτης εντύπωσης. Τα θηλυκά, έχοντας ενεργοποιήσει το ένστικτο της προστασίας και της ασφάλειας, μετρού το μπόι σου, συγκριτικά με το δικό τους. Το ιδανικό για εκείνες είναι να σου φτάνουν ως τον ώμο ή λίγο πιο πάνω. Στόχος τους είναι, να βρουν το ιδανικό κουλούριασμα στην αγκαλιά του αρσενικού για να νιώσουν ασφαλείς. Με βάση το ύψος σου, λοιπόν, κάνε και τις αντίστοιχες κινήσεις. Δεν είπαμε να μην στοχεύεις ψηλά (πάρα πολύ άντρες έχουν συντρόφους πολύ ψηλότερές τους, άσε που με τα τακούνια οι γυναίκες ...ανεβοκατεβαίνουν σε ύψος) αλλά στατιστικά έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες.

• Μυστικά
Μεγάλη προσοχή στο πόσο ανοίγεσαι. Οι γυναίκες, όπως αποδεικνύει έρευνα του Πανεπιστημίου του York τρελαίνονται να μαθαίνουν τα μυστικά σου. Μάλιστα, αν τους δώσεις την ευκαιρία θα δεθούν μαζί σου και μετά άντε να ξεκολλήσεις. Το ζητούμενο είναι εσύ να καταλήξεις τι είναι αυτό που θέλεις. Αν επιθυμείς να το σοβαρέψεις, τότε παίξε έξυπνα το παιχνίδι των μυστικών και την κατέκτησες.

• Σεξ

Όσο και να θέλουν να το κρύψουν, δεν γίνεται. Καλό είναι λοιπόν, να το ξέρεις και εσύ για να πράξεις ανάλογα. Δεν είσαι ο μόνος που έχει στο μυαλό του το sex, πίστεψέ μας. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι η γυναίκα σκέφτεται επίσης πώς να ικανοποιήσει την επιθυμία της να βγάλει τα μάτια της με ένα δυνατό αρσενικό. Μην διστάζεις να αναφέρεσαι σε αυτό, δεν είναι ταμπού. Δείξε ότι το θέλεις και εσύ και διεκδίκησέ το, πάντα με ωραίο τρόπο. Υπάρχουν φυσικά και εκείνες οι περιπτώσεις που ακόμα και αν γίνεις λίγο πιο… συγκεκριμένος, δεν θα βλάψει καθόλου. Αντίθετα, θα πέσουν οι μάσκες και η απόλαυση θα γίνει πολύ μεγαλύτερη.

Συμπέρασμα: Ξέρουν τι ζητάς και καιρός είναι να καταλάβεις και εσύ τι θέλουν. Πρόσφερε τις κατάλληλες δόσεις από τις επιθυμίες τους και περίμενε να δεις πώς θα αρχίσουν σιγά – σιγά να ικανοποιούνται και οι δικές σου… 


ΠΗΓΗ:    http://www.menslounge.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου