'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Απολογείται ο αδελφός της φοιτήτριας- Αναζητούν τον γιατρό

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε ο 50χρονος καθηγητής στους αστυνομικούς- κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του για την υπόθεση απαγωγής του- τις ώρες αγωνίας που πέρασε, κλειδωμένος σε δύο αντλιοστάσια.

Στο μεταξύ, πρόσωπο- κλειδί στην υπόθεση αποτελεί ο «γιατρός» που τον περιέθαλψε, όταν ο ίδιος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν ακόμη άγνωστα.


Στην κατάθεσή του, ο παραλίγο αυτόχειρας αναφέρει τα εξής: «Αφού προηγουμένως καθάρισαν το δωμάτιο από τα αίματα, μου έβαλαν στα μάτια χαρτιά κουζίνας και από πάνω την κουκούλα και τέθηκα στη φροντίδα του γιατρού. Χωρίς αναισθησία μου έκανε εξωτερικά ράμματα κάτω από αφόρητους πόνους και σταμάτησε την αιμορραγία, περιδένοντας το τραύμα και χορηγώντας μου φαρμακευτική αγωγή».


Ο καθηγητής ανέφερε ακόμη ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, επρόκειτο για ένα άτομο μετρίου αναστήματος με αδύνατα πόδια.


Προς το παρόν, έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, παραμένουν προσωρινά κρατούμενα. Αποκαλυπτική αναμένεται να είναι η κατάθεση του 40χρονου αδελφού της εξαφανισμένης φοιτήτριας, Αγγελικής Σταυρουλάκη, ο οποίος απολογείται σήμερα.


Πηγή: cretalive.gr
http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου