'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η ξεφτιλα των κλεφτων !!!

Πολλες οι καταθεσεις για τα σκανδαλα τελευταια,αποτελεσμα τοσους μηνες μετα δεν υπαρχει ομως,αυτο που υπαρχει ειναι ανερυθριαστοι κλεφτες μιζαδοροι και απατεωνες να πηγαινοερχονται σε επιτροπες και εισαγγελλεις και αντι ντροπιασμενοι να σκυβουν το βρωμικο τους κεφαλι....εκεινοι παραπονιουνται κιολας οτι τους πολεμανε και τους φθονουν.

Αυτη η αναιδεια,το θρασσος προς εναν ολοκληρο λαο ο οποιος ταλαιπωρειτε απο την ανεχεια,αυτο το ανηθικο της ολης καταστασης με κανει να βγαινω απο τα ρουχα μου.

Αυτοι οι επι χρονια καταλληλοι για υπουργοι,οι οποιοι κατακλεψαν οτι βρηκαν μπροστα τους,αγορασαν σπιτια,εφαγαν,ξοδεψαν σε γαμους και βαφτισια,σπουδασαν παιδια,τοσο ξεφτιλες ειναι που ακομη και τωρα που ολοι μας ξερουμε εκεινοι να κανουν τις στρουθοκαμηλους?

Αυτοι και ολοι η λογικη των πολιτικων της ιδιας νοοτροπιας εδωσε και το παραδειγμα σε οσους περιμεναν να κανουν το ιδιο,και ξεσαλωσε ο λαος και εκλεβε κι εκεινος απο οπου μπορουσε,και κλεψε κλεψε,φτασαμε να εχουμε το ΔΝΤ στο κεφαλι μας για τα επομενα χρονια.


Ομως το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι,κυρια υπευθυνοι ειναι οι εκαστοτε Πρωθυπουργοι οι οποιοι βλεποντας τι γινοταν αδιαφορησαν πληρως και αφησαν την ...
σηψη να κυριευσει τον τοπο,και μετα οι υπολοιποι τους κανουν και ιδρυματα ωστε και μετα θανατον να τρωνε τα λεφτα του κρατους σε ηλιθιοτητες και συνεδρια του κολου.

Καποια στιγμη επιτελους πρεπει καποιοι απο ολους αυτους να καταληξουν στην φυλακη και να χασουν οτι κερδισαν με την κλοπη και την μιζα,αλλοιως μην ανησυχειτε θα βρουν νεους τροπους να κλεβουν,πιο επιστημονικους,πιο περιπλοκους,αλλαζει ο λυκος?


Μπα,δεν αλλαζει,κι αυτοι ολοι λυκοι ειναι. 
 
 harrytsopanos
ΠΗΓΗ:  http://listonplace.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου