'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Χαλάει ο καιρός

Βροχές και από το βράδυ ισχυρές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας που θα συνεχιστεί και το Σάββατο
Ενίσχυση των ανέμων,  τοπικές βροχές και από το βράδυ καταιγίδες πιθανότατα ισχυρές προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού
Αττική: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Αρχικά αίθριος καιρός και από τις απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής τη νύχτα.
Άνεμοι: ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά αίθριος καιρός. από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων. τοπικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία κυρίως το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 29 βαθμούς .
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία κυρίως στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. βαθμιαία από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια τη νύχτα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. από το απόγευμα στη Θεσσαλία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και είναι πιθανό τη νύχτα να σημειωθούν βροχές στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Για το Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές.
Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, το νότιο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο τοπικές νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα αρχικά αίθριος καιρός και τις απογευματινές ώρες λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο έως 6 μποφόρ εξασθενούντες και στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους βορειοδυτικούς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία.

 http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου