'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Παραίτηση υπουργού επειδή έβλεπε συχνά πορνογραφία κι έπαιζε τζόγο...!!

...από τον υπηρεσιακό υπολογιστή του στην Αυστραλία
Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

Βρε τι κάνει η νέα τεχνολογία στο διαδίκτυο!
Ο υπουργός Λιμένων και Υδροδότησης τα ΄κανε κυριολεκτικά θάλασσα (εδώ που τα λέμε και ...μούσκεμα, αλλά αυτό υπονοεί κάτι άλλο), επειδή είχε αδυναμία στο να χρησιμοποιεί την υπηρεσιακό υπολογιστή του για να επισκέπτεται πορνογραφικές ιστοσελίδες. Ενίοτε, μάλιστα, για να ξεκουράζεται προφανώς από το καυτό θέαμα έπαιζε και σε ιστοσελίδες τζόγου. Αν αναρωτηθείτε που γίνονται αυτά, η απάντηση είναι κατηγορηματική: όχι βέβαια στην Ελλάδα, όπου τα καυτά ...προβλήματα είναι αλλού, αλλά στη...
 μακρινή και φιλόξενή μας Αυστραλία. Συνέπεια; Ο διοπτροφόρος και ευτραφούλης υπουργός της φωτογραφίας μας να αναγκαστεί σε παραίτηση.
Ο μίστερ Πωλ Μακλέυ, υπουργός Λιμένων και Θεμάτων Υδροδότησης της πολιτειακής κυβέρνησης της Νέας Νότιας Ουαλίας, εκεί ντάουν άντερ, με το Εργατικό Κόμμα, παρακαλώ!, παραιτήθηκε προχτές από το αξίωμά του επειδή ομολόγησε τις παραπάνω αδυναμίες του, χρησιμοποιώντας υπηρεσιακό εργαλείο που προορίζεται μόνο για τις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις. Την ανακοίνωση της παραίτησης του Paul McLeay έκανε η πρωθυπουργός της πολιτείας με πρωτεύουσα το μαγευτικό Σίδνεϊ, η Kristina Keneally,η οποία τόνισε το αυτονόητο. Δηλαδή, ότι “η απρεπής χρήση υπηρεσιακών υπολογιστών είναι καταδικάσιμη” και πως η ίδια ζήτησε την παραίτηση του παραβάτη υπουργού.
Βέβαια, η κυρία πρωθυπουργός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι “η κακή συμπεριφορά πολλών υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησής της έχει προκαλέσει απογοήτευση και δυσπιστία στο εκλογικό σώμα”, όπως διαβάζω στην καλή ελληνική εφημερίδα της Μελβούρνης “Νέος Κόσμος”. Κι έχει δίκιο, αφού οι δημοσκοπήσεις για τις πολιτειακές εκλογές του προσεχούς Μαρτίου δείχνουν να χάνει το κόμμα της συνεχώς έδαφος. Πάντως, ο μέχρι τώρα παραβάτης υπουργός, παραδέχτηκε ότι απογοήτευσε τους συναδέλφους του, πως έκανε ζημιά στο κόμμα, χωρίς όμως να διευκρινίσει στους περίεργους συναδέλφους δημοσιογράφους τις διευθύνσεις των πορνογραφικών “σάιτς”, μια και του τζόγου είναι πασίγνωστες.
Αυτές οι ...σαπουνόπερες, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση της πολιτείας στο Σίδνεϊ, μπορεί να εντυπωσιάζουν εμάς που ζούμε μακριά, αλλά όχι τους κατοίκους της Αυστραλίας. Είναι συνηθισμένοι από παρόμοια περιστατικά και φυσικά επικροτούν την ευθιξία των πολιτικών που παραιτούνται ή τους παραιτούν. Θυμάμαι ομοσπονδιακό πρωθυπουργό να πληρώνει πρόστιμο επειδή δεν είχε βάλει τη ζώνη του καθίσματός του στο πίσω μέρος του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου. Την περίπτωση ομοσπονδιακού υπουργού Μετανάστευσης να παραιτείται γιατί δεν δήλωσε ένα μαγνητόφωνο στο αεροδρόμιο. Και πάει λέγοντας. Θα μου πείτε:ρε μεγάλε, και στην Ελλάδα τα ίδια δεν κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί άρχοντες.... 


ΠΗΓΗ:  http://press-gr.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου