'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Πασίγνωστος παρουσιαστής σε όργια στο Βόλο!!!!!!!

Φαίνεται πως η παράδοση με τα όργια στη Θεσσαλία δεν σπάει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αλλάζουν μόνο οι περιοχές και τα τετραγωνικά… Κάποτε ήταν η γκαρσονιέρα στη Λάρισα, τώρα μια....
πολυτελής βίλα στην Κριθαριά του Βόλου, που μπορούσε να φιλοξενήσει περισσότερα άτομα. Ανάμεσά τους γνωστός παρουσιαστής και άλλα επιφανή πρόσωπα της περιοχής, και όχι μόνο.
Η βίλα ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος μετέτρεπε κάθε Σαββατοκύριακο το σπίτι σε άντρο ακολασίας. Όλα βέβαια σχεδιάζονταν με ιδιαίτερη προσοχή και κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Επειδή οι περισσότεροι αλλά και οι περισσότερες είναι παντρεμένοι, οι μετακινήσεις στη βίλα γίνονταν με αυτοκίνητα χαμηλού κυβισμού, ώστε να μην προκαλούν, και πάντα τις πολύ πρωινές ώρες.
Αφού έφταναν στη βίλα οι κύριοι και οι κυρίες, επιδίδονταν σε ατελείωτα σεξουαλικά παιχνίδια, όχι μόνο ετεροφυλοφιλικού περιεχομένου!
Οι κυρίες, διαφορετικών ηλικιών, από φοιτήτριες μέχρι ευκατάστατες πενηντάρες. Όσο για τους άντρες, ο σκληρός πυρήνας αποτελούνταν από τρεις πολύ γνωστούς γιατρούς, δύο δικηγόρους, έναν αρχιτέκτονα και, φυσικά, το γνωστό παρουσιαστή.
Ο χαμηλών τόνων και πάντα ευγενής παρουσιαστής δεν έχει δώσει λαβές και σχόλια για την προσωπική του ζωή. Ακόμη και το διαζύγιό του είχε περάσει στα «ψιλά», αφού επιθυμία και του ίδιου και της πρώην συζύγου του ήταν να μη δοθεί ιδιαίτερη έκταση στο θέμα.



womenonly.gr
http://dinatos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου