'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

μέχρις εσχάτων η σύγκρουση!!!!!

Tη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν σήμερα οι  ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης. 

Ομάδα των αυτοκινητιστών μάλιστα, θα κατευθυνθούν προς το λιμάνι του Πειραιά με στόχο να εμποδίσουν συναδέλφους τους να φορτώσουν σε πλοία.

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα διακοπεί η τροφοδοσία των νησιών» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Μιχάλης Σακέλλης.


Πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται αυτή τη στιγμή στη Κρήτη σε ό,τι αφορά τις εξαγωγές.


"Τα πλοία ταξιδεύουν σχεδόν άδεια και αυτό ......

επιφέρει μεγάλη ζημιά στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις", δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας Νίκος Καβαλιέρος.

Νωρίτερα
, σε επιστολή που απέστειλε στην Ομοσπονδία τους ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας δεσμεύεται και γραπτώς να ικανοποιήσει τα βασικά αιτήματά τους, όπως την απόσβεση της αξίας της άδειάς τους και την ένταξή τους στον αναπτυξιακό νόμο.

Στην επιστολή αναφέρεται πως θα δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους αδειών φορτηγών δημόσιας χρήσης να αποσβέσουν την αξία της αδείας τους, αφαιρώντας την από τα ακαθάριστα έσοδά τους, κάθε έτος για περίοδο από 3 έως και 7 χρόνια.


«Η κυβέρνηση ανταποκρίνεται πλήρως στις δεσμεύσεις που ανέλαβε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.


Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:


«Η κυβέρνηση συνεπής στις πολιτικές της δεσμεύσεις, επανέρχεται στο ειδικότερο θέμα που αφορά στη στήριξη των επαγγελματιών εμπορευματικών μεταφορών, ενόψει εφαρμογής του νέου νόμου. Τα σχετικά θέματα τέθηκαν στο πλαίσιο του διαλόγου τον περασμένο Αύγουστο.

Σε συνέχεια αυτού του διαλόγου, αλλά και των ανακοινώσεων της Κυβέρνησης τόσο κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στις 14/9/2010 όσο και κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής που ακολούθησε, επαναλαμβάνουμε πιο αναλυτικά τις τελικές μας θέσεις:


 http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου