'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Σεξ υψηλής τάσης!!!

Το να αποφύγεις το κλείσιμο στους διακόπτες της είναι εξίσου σημαντικό με το να βρεις τα καυτά σημεία της. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό και βάλε φωτιά στα κυκλώματά της.

Aκόμα κι αν έχεις αποστηθίσει το manual με τις πρακτικές που θα την κάνουν να σε παρακαλάει να περάσεις στα ενδότερα, ακόμα κι αν έχεις χαρτογραφήσει κάθε ερωτογενή ζώνη της και ξέρεις όλα τα dos, ενίοτε κάποιοι αόρατοι διακόπτες κλείνουν απροειδοποίητα κι αψυχολόγητα βραχυκυκλώνοντας το σύστημά της. Μην ψάχνεις στα τυφλά για να βρεις τους λόγους που πέφτει η τάση. Απλώς διάβασε και μάθε πώς να κρατάς αμείωτη την ένταση.

Διακόπτης στο off 
Το περιπλανώμενο μυαλό της

«Οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες ερεθίζονται κι έρχονται σε οργασμό εξίσου γρήγορα με τους άντρες όταν είναι χαλαρές» λέει ο Erwin Haeberle, συγγραφέας του The Sex Atlas. «Το πρόβλημα είναι ότι η προσοχή τους αποσπάται πιο εύκολα στο πρώτο στάδιο της διέγερσης», ακόμα κι αν έχουν ήδη αποφασίσει τι να μαγειρέψουν για το υπόλοιπο της εβδομάδας. «Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες εκ φύσεως έχουν προγραμματιστεί να βρίσκονται σε ετοιμότητα απέναντι στον κίνδυνο» λέει η Peta Heskell, ιδρύτρια του Attraction Academy (attraction.academy.com). «Μήπως μπει κάποιος στο δωμάτιο; Μήπως ακούν τα παιδιά;». Το άγχος σταματά την παραγωγή οιστρογόνων στο σώμα της κι αυτή η ορμόνη, ναι, θέλεις να κυλά άφθονη στο σώμα της. «Στέλνει αίμα στα γεννητικά της όργανα και βοηθάει στην παραγωγή υγρών στα επίμαχα σημεία της ανατομίας της» λέει η Lila Nachtigall, συγγραφέας του Oestrogen: The Facts Can Change your Life!
Αναψέ την

Εκείνη σε ρώτησε ποτέ με ανάλογο επικριτικό ύφος πόσο κόστισε το εισιτήριο διαρκείας ή οι νέες ζάντες του αυτοκινήτου σου; Μέχρι τη στιγμή που θα αποκτήσετε κοινό λογαριασμό ή κοινό ταμείο, κράτα τα μαθήματα καταναλωτικής συμπεριφοράς για τον εαυτό σου - δεν σε αφορά το πώς ξοδεύει τα χρήματά της. Αν όμως έχετε κοινό ταμείο, φρόντισε να συγκρατήσεις την αντίδρασή σου και να μην της χαλάσεις τον ενθουσιασμό. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να ανακόπτεις τη μετακαταναλωτική ευφορία μιας γυναίκας. Να ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα το «πληρώσεις» εμμέσως και μάλιστα πολύ ακριβά. Η τέλεια αντιμετώπιση από έναν ιδεατό άντρα θα ήταν η εξής: «Φανταστικό το μαλλί / το φόρεμα! Θα σου κάνω το τραπέζι απόψε». Λίγες ημέρες μετά μπορείς να της εκφράσεις τις οικονομικές ανησυχίες σου και να της εξηγήσεις δυο τρία πράγματα περί εισοδηματικού περιορισμού και κοινών αναγκών.

Διακόπτης στο off
Τα πειραματιζόμενα δάχτυλά σου
«Ο χρυσός κανόνας στο κρεβάτι είναι να μην αλλάζεις την τεχνική σου» λέει η Cox. «Πιθανότατα πιστεύεις ότι κάνοντας επίδειξη των ακροβατικών δεξιοτήτων των δαχτύλων σου -σαν άλλος βιρτουόζος σολίστ- θα της προκαλέσεις απανωτούς οργασμούς. Κάθε άλλο». Σε πρόσφατη έρευνα, το 60% των γυναικών διαμαρτυρήθηκαν ότι οι σύντροφοί τους τις άφησαν στα κρύα του λουτρού, επειδή άλλαξαν τεχνική την κρίσιμη στιγμή. Το να την πάρεις από την πηγή πριν πιει νερό είναι κάτι παραπάνω από ξενέρωμα. «Αν δεν επέλθει οργασμός μετά από έντονη διέγερση, η μήτρα και ο κόλπος της παραμένουν διογκωμένα από το αίμα, πράγμα που προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση» προειδοποιεί η Gina Itchon, λέκτωρ στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Xavier στις Φιλιππίνες.
Αναψέ την
«Η μέση γυναίκα χρειάζεται κατά μέσο όρο 8 λεπτά συνεχούς διέγερσης για να φτάσει σε οργασμό» σύμφωνα με τη Seymour Fisher, συγγραφέα του Understanding The Female Orgasm και πιθανότατα πολύ ευτυχισμένη γυναίκα. Ομως μπορείς να τη φέρεις στο σημείο χωρίς γυρισμό κάνοντάς τη να σφίξει τους μυς των μηρών, του στομάχου, τους γλουτούς και τον πυελικό μυ. Αυτό βάζει σε λειτουργία τη φυσική προετοιμασία του σώματός της για τον οργασμό. «Η ένταση όλων αυτών των δράσεων και αντιδράσεων δημιουργεί σεξουαλική ένταση, που θα τη στείλουν ολοταχώς προς στην κορύφωση» λέει η Haeberle. Ο χρυσός κανόνας είναι να μην αλλάζεις την τεχνική σου.

Διακόπτης στο off
Ο οργασμός της
«Μετά τον οργασμό, τα σώματά μας παράγουν μία μεγάλη δόση ντοπαμίνης» λέει η σεξοθεραπεύτρια Marnia Robinson (reuniting.info). «Είναι μία ισχυρή χημική ουσία ευτυχίας, που οποιοδήποτε πειραματόζωο θα ήταν πρόθυμο να υπομείνει κάθε σκληρή δοκιμασία, μόνο και μόνο για μία μικρή δόση της». Κι εμείς οι άνθρωποι την αποζητάμε εξίσου (ιδιαιτέρως μετά από ένα μαραθώνιο μίτινγκ στη δουλειά). Προκειμένου να ελεγχθεί αυτό το ισχυρό βιολογικό ναρκωτικό, ο οργανισμός μας έχει προβλέψει για το αυτόματο κλείσιμο του διακόπτη μετά το έντονο πάθος. «Τα επίπεδα της ορμόνης προλακτίνης αυξάνονται κατακόρυφα κατά 400%, που σημαίνει ότι τα επίπεδα της ντοπαμίνης πιάνουν πάτο. Αυτός ο μηχανισμός μεταθέτει την προσοχή μας αλλού: στο "κυνήγι", στη "συλλογή", στην "εύρεση στέγης" και πάει λέγοντας. Χωρίς αυτόν τον φυσικό, αυτοπροστατευτικό μηχανισμό, θα ασχολούμασταν αποκλειστικά με το σεξ αποκλείοντας από το ρεπερτόριό μας κάθε άλλη δραστηριότητα» λέει η Robinson, ο οποίος μάλλον δεν ξέρει πώς είναι να παρίστασαι σε ατελείωτα κι ανούσια μίτινγκ.
Αναψέ την

Στύψε ένα χυμό. Λύσε ένα sudoku. Με λίγα λόγια, ασχολήσου με κάτι άλλο για μερικά λεπτά. «Αυτό δίνει χρόνο στο σώμα της να επανέλθει μετά τις διάφορες φυσικές μεταβολές που υφίσταται» λέει η Yvonne Fullbright, συγγραφέας του Touch me There!: A Hands-On Guide to Your Orgasmic Hot Spots. «Μετά τον οργασμό, η κλειτορίδα της επανέρχεται στην προ του ερεθισμού κατάστασή της, οπότε μικραίνει ελαφρώς. Αν την αγγίξεις εκείνη τη στιγμή, ουσιαστικά τρίβεις την ουρήθρα της». Κι όχι, δεν πρόκειται να εμφανιστεί κάποιο τζίνι, το οποίο θα είναι πρόθυμο να εκπληρώσει τις σεξουαλικές ευχές σου.
«Δεν υπάρχει τρόπος να ρίξεις τα επίπεδα της προλακτίνης της» λέει η Robinson. «Αν πάντως θες να περάσεις στον επόμενο γύρο, η οξυτοκίνη που παράγεται από τα χάδια θα την επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση πριν από τη διέγερση». Πάντως, φέρσου ευγενικά. «Ο τράχηλός της παραμένει ανοιχτός, άρα πιο ευαίσθητος, τουλάχιστον για μία ώρα μετά τον οργασμό» λέει η Robinson.

Διακόπτης στο off  
Η κλειτορίδα της
Αν δεν είσαι αρκετά προσεκτικός στο άγγιγμά σου, δεν θα κλείσεις απλώς το διακόπτη, αλλά θα κατεβάσεις το γενικό του ουρανοξύστη. «Αν προσπαθήσεις να ερεθίσεις την κλειτορίδα της πρόωρα με άτσαλο τρόπο, θα την κάνεις να σπαρταράει όχι από ηδονή, αλλά από τον πόνο» λέει με σιγουριά η Sybil Grae Gerughty, διευθύντρια στο κέντρο έρευνας της γυναικείας σεξουαλικότητας Esybron Institute (esybron.org). «Κατά τη διέγερση κατευθύνεται αίμα στην κλειτορίδα της κάνοντάς τη να διογκωθεί και να ανασηκωθεί. Αν την αγγίξεις εκεί πριν να είναι έτοιμη, θα πιέσεις την ουρήθρα της προκαλώντας πόνο» λέει η Gerughty. «Σκέψου ότι ακόμα κι αν βρεις την κλειτορίδα της, δεν θα είναι προστατευμένη από τα μαλακά τοιχώματα του ερεθισμένου ιστού, οπότε μπορεί να την τραυματίσεις πολύ εύκολα». Βέβαια, μία τραυματισμένη κλειτορίδα δεν είναι αυτό που θα έλεγες ευτυχισμένη κλειτορίδα.
Αναψέ την...
...αργά. «Ξεκίνα αγγίζοντάς την στην πλάτη, στα χέρια, τους μηρούς» λέει η Tracey Cox, συγγραφέας του The Sex Doctor. Ετσι δίνεις χρόνο στο σώμα της να ανταποκριθεί στο ερέθισμά σου. «Χάιδεψε τους μηρούς της με τα χέρια σου μέχρι να ανοίξουν διάπλατα. Τότε χτύπα το στόχο σου: άγγιξε την κλειτορίδα της μέσα από το εσώρουχό της. Αν δεν είναι 100% έτοιμη, οι πτυχές του δέρματος σε εκείνο το σημείο δημιουργούν ένα φυσικό εμπόδιο, που αποτρέπει τον πόνο και τον τραυματισμό». 


http://www.menshealth.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου