'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Γιαγιά σκότωσε τις εγγονές της, τον γαμπρό της και αυτοκτόνησε...

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία γυναίκα σκότωσε τα δύο της εγγονάκια και τον γαμπρό της χθες Πέμπτη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στο Σιάτλ των ΗΠΑ και δημοσιοποίησε η εφημερίδα Seattle Times.

Η γυναίκα, η ηλικία της οποίας είναι μεταξύ 50 και 60 ετών, πήρε ένα πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα στο σπίτι της οικογένειας, με αποτέλεσμα να σκοτώσει ακαριαία τον γαμπρό της Τσεάν Χαρμ Παν, αλλά και τις δύο της εγγονές ηλικίας 14 και 17 ετών αντίστοιχα. Επίσης τραυμάτισε σοβαρά την κόρη της Ταίντα Χαρμ, η οποία θα επιζήσει, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λένε οι γιατροί.

Πριν από την επίθεση η γιαγιά που είναι μετανάστρια από την Καμπότζη και ονομάζεται Τσούι Χάρμ, είχε προειδοποιήσει τουλάχιστον μία συγγενή της να κλειδωθεί μέσα σε ένα δωμάτιο.

«Η γιαγιά τους σκότωσε χωρίς λόγο» είπε στην εφημερίδα ένα μέλος της οικογένειας, που έφθασε στο σπίτι λίγο μετά την επίθεση.

Η κόρη της 50χρονης που τραυματίστηκε, είπε στους αστυνομικούς «Η μητέρα μου τρελάθηκε»ενώ πολλά από τα υπόλοιπα εγγόνια που ήταν στο σπίτι τη στιγμή των φόνων, έτρεχαν για να σωθούν…

Star.gr 

 ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://greekgalaxy.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου