'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ψυχιατρείο ο παπάς από την Αμαλιάδα!!!

Σ
το ψυχιατρείο της Τρίπολης νοσηλεύεται από σήμερα ο 46χρονος ιερέας, που τα τελευταία χρόνια είχε αναστατώσει την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας με την παραβατική συμπεριφορά του. 

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από το ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ και την συνδρομή συναδέλφων του γραπτού & ηλεκτρονικού Τύπου αλλά και των bloggers, που επαναδημοσίευσαν το ρεπορτάζ μας κάνοντας γνωστή την όλη υπόθεση στο πανελλήνιο, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας παρήγγειλε χθες την ψυχιατρική εξέταση του ιερέα για να διαπιστωθεί αν χρήζει νοσηλείας, ζητώντας μάλιστα την άμεση εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας.
Σήμερα το πρωί άνδρες του Α.Τ. Αμαλιάδας συνέλαβαν τον ιερωμένο και τον οδήγησαν στον Πύργο, οπού και εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους- πραγματογνώμονες οι οποίοι και απεφάνθησαν πως ο 46χρονος παπάς πρέπει να νοσηλευθεί άμεσα. Κατόπιν τούτου οδηγήθηκε,με αστυνομική συνοδεία ,στο ψυχιατρικό νοσοκομείο της Τρίπολης.
Έγκυρες αστυνομικές πηγές μας ανέφεραν πως μετά τη συλληψή του ο ιερέας δεν θύμιζε σε τίποτα τον άνθρωπο που κατά το παρελθόν είχε καθημερινά παραβατική συμπεριφορά κ' επιτίθετο ακόμη και στους αστυνομικούς με βωμολοχίες και απειλές. Έμοιαζε,μας ανέφεραν χαρακτηριστικά ,σαν ξάφνου να αντιλήφθηκε την βαρύτητα των πραξεών και των συμπεριφορών του, αλλά και των επιπτώσεων που δύνανται να επιφέρουν. 

http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου