'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πίνουν “μπάφους” και παίζουν Pro-θυπουργοί

Καραμανλής – Ρουσόπουλος και  Παπανδρέου – Ραγκούσης
...οι τεμπελχανάδες γόνοι και οι αγράμματοι πρωθυπουργεύοντες...

Στο ίδιο έργο θεατές. Μετά το δίδυμο Καραμανλή-Ρουσόπουλου βλέπουμε το δίδυμο Παπανδρέου - Ραγκούση. Μετά την αποτυχία του πρώτου διδύμου είναι θέμα χρόνου να δούμε και την αποτυχία του δεύτερου. Είναι προφανές πλέον ότι βαδίζουμε στο τελευταίο στάδιο του νεποτισμού. Στο στάδιο της πλήρους σήψης και αποσύνθεσής του. Για την ιατρική επιστήμη αποτελεί αιτία θανάτου για έναν οργανισμό ν' αρχίσει να τρέφεται με τα περιττώματά του. Αυτό κινδυνεύει να πάθει το πολιτικό μας σύστημα. Το σύστημα της μεταπολίτευσης. "Καταναλώνει" αυτά, τα οποία είχαν προκύψει ως άχρηστα "υποπροϊόντα", για να εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία του. Το κάθε είδους αγράμματο και άχρηστο κομματόσκυλο, το οποίο δημιουργούσε το σύστημα, προκειμένου να μην απειλείται η ηγεσία του, έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιείται από το ίδιο το σύστημα σε κάποια ηγετική του θέση.
Γιατί συνέβη αυτή η αλλαγή; Γιατί χάθηκαν οι ηγέτες, οι οποίοι δημιουργούσαν τα κομματόσκυλα απλά και μόνο για να έχουν επαγγελματίες και ακίνδυνους οπαδούς. Γιατί στη θέση των ηγετών της μεταπολίτευσης μπήκαν οι φυσικοί τους απόγονοι, οι οποίοι δεν έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με τους γονείς τους. Τεμπελχανάδες γόνοι, οι οποίοι, λόγω καταγωγής, αναλαμβάνουν τις ανώτατες θέσεις ηγεσίας και στη συνέχεια "βαριούνται" να κυβερνήσουν. Άνθρωποι, οι οποίοι είχαν από τα γεννοφάσκια τους τη βεβαιότητα ότι θα ,,,
"διακριθούν" στην πολιτική και την εξουσία και ως εκ τούτου ανέπτυξαν μια άρρωστη νοοτροπία …πέρα από τη δημοκρατική λογική. Νοοτροπία, που μοιάζει με αυτήν των αυτοκρατόρων της Ρώμης, οι οποίοι θεωρούσαν τα πάντα δεδομένα και ως εκ τούτου νόμιζαν ότι μπορούσαν να βάλουν ακόμα και τα "άλογά" τους στις θέσεις των Συγκλητικών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΕΔΩ 


http://kapistri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου