'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ριξ’ τες στο κρεβάτι όπως ο Τραμπ - με δέκα απλές συμβουλές!!!!!

«Η νίκη είναι το παν». Δεν το λέω εγώ αλλά ο «τεράστιος» Ντόναλντ Τράμπ! Οι ατάκες του ταιριάζουν σε όλους και σε όλα και όποιος τις ακολουθήσει κατά γράμμα, μπορεί, αν έχει και λίγη τύχη, να κατακτήσει τον κόσμο.

Διάβασε λοιπόν να μαθαίνεις τι πιστεύει ο «μεγάλος» και πώς αυτά που λέει για τις επιχειρήσεις του, κολλάνε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις (βλ. γυναίκες). Το αν θα την ρίξεις στο κρεβάτι με τα δικά σου κόλπα ή με τη σοφία του «μεγάλου» είναι δικό σου θέμα.

Μετά τη χυλόπιτα όμως μη μας πεις ότι δεν στα είπαμε…

«Να σκέφτεσαι σαν νικητής»

Αυτός που νιώθει δυνατός και ήδη νικητής έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τη γυναίκα των ονείρων του, γιατί είναι πολύ πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Πίστεψε ότι την έχεις ήδη δική σου και φέρσου ανάλογα όταν όλοι οι άλλοι απλά θα κάθονται και θα αναζητούν λύσεις…

«Να είσαι πάντα έτοιμος για …interview»

Όποιος είναι προετοιμασμένος και διαβασμένος τα πάει καλά στα εταιρικά interview. Το ίδιο συμβαίνει και στις υπό προετοιμασία σχέσεις ή one night stands. Έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να απαντήσει σωστά στις «άσχετες» γυναικείες ερωτήσεις. Αν είσαι έτοιμος για όλα και μπορείς να κάνεις γρήγορα κουβέντα, θα μπορέσεις να πάς την συζήτηση εκεί που τη θες. Να ανοίξεις νέα μέτωπα να την πας αλλού.

«Αν δεν μπορείς να κάνεις τον αρχηγό παίξε το παιχνίδι της»

Αυτό που πάντα λέει ο Τράμπ είναι ότι πρέπει να φέρεσαι σαν αρχηγός. Να πιάνεις τα μηνύματα και να τα πηγαίνεις ένα βήμα πιο πέρα. Αυτό είναι σημαντικό όταν κυνηγάς το θήραμα. Δυστυχώς υπάρχουν και οι κακοτοπιές. Μπορεί να βρεθείς σε κατάσταση όπου το θήραμα γίνεται …κυνηγός. Και εκεί πρέπει να είσαι έτοιμος. Μην αποκαρδιωθείς. Μη νευριάσεις και μην προσβληθείς. Απλά παίξε το παιχνίδι της.

«Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου»
Ο Τράμπ σιχαίνεται αυτούς που δεν αποδέχονται τα λάθη τους. Μην πέσεις στην παγίδα. Αν το
ραντεβού δεν πάει καλά, μην κατηγορείς το μπαρ που πήγες, την μουσική, την υπόλοιπη παρέα ή, ακόμα χειρότερα, το ραντεβού σου. Ο μόνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία, είσαι εσύ.

«Καταπολέμησε τον αυθορμητισμό σου»

Στο παιχνίδι «The Apprentice» του Ντόναλντ Τράμπ, ο καλύτερος μέχρι μία δεδομένη στιγμή, παίχτης έγινε υπερόπτης. Εκανε συνεχώς σχόλια για τους άλλους και μετά, σαν να μην έφτανε αυτό, ζήτησε από τον Τράμπ να άρει την «εξαίρεση απόλυσης» που είχε κερδίσει. Αμέσως μετά, ο Τραμπ τον απέλυσε και του εξήγησε ότι αυτή η αυθόρμητη απόφαση, του στοίχησε την θέση του στο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και στα ραντεβού. Όταν είσαι πολύ αυθόρμητος, τείνεις να μην σκέφτεσαι εκείνη που έχεις απέναντί σου, αλλά και τις κινήσεις σου.

«Ενέπνευσε εμπιστοσύνη στην ομάδα σου»

Όταν η κοπέλα απέναντί σου, νιώσει ότι είσαι ηγετικός τύπος αλλά ακούς και τη γνώμη της, θα νιώσει ευχάριστα και άνετα. Αν πάλι το παίζεις πρώτος και καλύτερος και αγνοείς τους άλλους, ετοιμάσου για χυλόπιτες. Τα αισθήματά σου «καθρεφτίζονται» σε όποιον κάθεται απέναντί σου. Και στο κάτω-κάτω, ποιος θέλει να κάνει παρέα με κάποιον που θέλει να τον μειώσει;

«Πρόσεχε τι λες»

Το να μιλάς πολύ ή να λες λάθος πράγματα είναι κακό για τη δουλειά σου. Το ίδιο και για τη σχέση σου, υποψήφια ή νυν. Πρέπει να μιλάς αλλά και να καταλαβαίνεις τι θέλει να ακούσει ο άλλος.

«Μάθε να ακούς»

Για νε πετύχεις το σκοπό σου, πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα παραπάνω. Πρέπει όμως να μάθους και να ακούς. Οι επικοινωνιολόγοι λένε πως το 50% της επιτυχίας στο να κερδίσεις την εκτίμηση κάποιου είναι απλά να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει με ενδιαφέρον. Ωραία όλα όσα έχεις σχεδιάσει να πεις. Αν άκουγες όμως κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα είχες καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξεις τροπάρι… Η επικοινωνία θέλει δύο.

«Μην παρεκκλίνεις από το στόχο σου»

Αν ο σκοπός σου για αύριο το βράδυ είναι ρίξεις το κορίτσι στην αγκαλιά σου, ή όπου αλλού θες, επικεντρώσου σε αυτόν. Βγες έξω, κάνε το τραπέζι, κάνε τα κομπλιμέντα, κάνε την κουβέντα, χόρεψέ την, γύρνα την σπίτι κι αν σου κάτσει έχει καλώς. Ασχολήσου όμως μόνο με αυτήν. Μην κοιτάς γύρω σου. Μην κοιτάς άλλες. Κοίτα την στα μάτια, άκου τι σου λέει και έσω έτοιμος. Αν αρχίσεις γενικώς τα PR με φίλους και φίλες, για να εντυπωσιάσεις, απλά θα αποκλίνεις από το ζητούμενο και θα αποτύχεις. Που τουλάχιστον για αυτό το βράδυ, είναι εκείνη και μόνο εκείνη.

«Μην τα δείχνεις όλα με την πρώτη»

Στα τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού The Aprentice, μία παίκτρια έδειξε σε έναν άγνωστο στο δρόμο τα εσώρουχά της μόνο και μόνο για να του πουλήσει ακριβότερα μία σοκολάτα και να αποδείξει πόσο αδυσώπητη επιχειρηματίας είναι! Αφού αμέσως μετά την «έκανε», θα σου εξηγήσω γιατί πρέπει να αποφεύγεις να τα δείχνεις όλα με την πρώτη …και στις σχέσεις. Είναι κατά βάση απλό. Αν βρεθείς μαζί της σε κλειστό χώρο, μην κατεβάσεις τα παντελόνια σου αμέσως. Δώστης της τη δυνατότητα να σού ανάψει εκείνη το πράσινο φως, άσχετα αν το θέλει κι εκείνη όσο εσύ... 


http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου