'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Χανιά: Οπλισμένος οδηγός μηχανής παρέσυρε αστυνομικό...

Η αρχή έγινε στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου. Αστυνομικοί έκαναν σήμα σε οδηγό μηχανής να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθεια του να διαφύγει συγκρούστηκε και παρέσυρε τον έναν από τους αστυνομικούς. Η μηχανή συνέχισε για λίγο την ξέφρενη πορεία της, μέχρι που ''καρφώθηκε'' σε δέντρο.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ο οδηγός της μοτοσικλέτας και ο αστυνομικός, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί που πήγαν πάνω από τον τραυματισμένο οδηγό, άνοιξαν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη του. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.600 φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9 mm , δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 5.765€.

Αφού εξακριβώθηκε ότι ο οδηγός της μηχανής διαμένει στο Ηράκλειο, ενημερώθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και σε έρευνα που ενήργησε στο σπίτι του, βρέθηκαν όλα όσα βλέπετε στην φωτογραφία...

Οι αστυνομικοί βρήκαν λοιπόν: 2.521 φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων, πιστολίων και περιστρόφων διαφόρων διαμετρημάτων. 25 γεμιστήρες διαφόρων πολεμικών τυφεκίων και πιστολίων, 6 κάννες πυροβόλων όπλων, μία ξιφολόγχη πολεμικού όπλου, ένας ασύρματος βάσης, με τροφοδοτικό και μικρόφωνο, 42 ανταλλακτικές χειρολαβές πιστολίων και περιστρόφων, 6 κοντάκια διαφόρων πολεμικών τυφεκίων και δεκάδες άλλα ανταλλακτικά πολεμικών όπλων και πιστολίων

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, με κατηγορούμενο τον συλληφθέντα, για εμπορία όπλων- ανταλλακτικών όπλων και φυσιγγίων.


http://www.thebest.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου