'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μπήκε ημίγυμνος στο ναό να βγάλει λόγο !!!!

Ένα σοβαρό συμβάν έγινε πριν από λίγη ώρα στον ιστορικό ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αχαρνών επί της οδού Πατησίων.

Ένας ημίγυμνος άντρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, εισήλθε σε αλλόφρονα κατάσταση, φωνάζοντας και χειρονομώντας, λίγο πριν αρχίσει η Θεία Λειτουργία του Εσπερινού, κατευθύνθηκε προς τον εφημέριο του ναού και προς τους συγκεντρωμένους πιστούς και απείλησε ότι θα τους δείρει.

Στην συνέχεια, ανέβηκε στην κεντρική πύλη και μπήκε στο ιερό. Άρπαξε το μικρόφωνο και άρχισε να προφέρει ακατανόητες φράσεις ενώ στη συνέχεια φώναζε ότι δεν τον άφηναν να βγάλει τον λόγο που ήθελε.


Φιλήσυχοι οικονομικοί μετανάστες παρακείμενων καταστημάτων της πλατείας Αγίου Νικολάου με την συνδρομή κατοίκων της περιοχής και του εφημέριου, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν ενώ μετά από λίγα λεπτά ο άγνωστος άντρας συνελήφθη από πλήρωμα της Αμέσου Δράσεως.


Πάντως εδώ και καιρό οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής (αλλοδαποί και ημεδαποί που ζούν και εργάζονται χωρίς να ενοχλούν κανέναν) διαμαρτύρονται ότι το συγκεκριμένο μέρος έχει μεταβληθεί σε γκέτο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, δράσης κυκλωμάτων μαστρωπείας και πολύμορφης εγκληματικότητας ενώ η αστυνόμευση τόσο κατά την διάρκεια της μέρας όσο και της νύχτας είναι ανύπαρκτη. 


http://www.zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου