'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Διαδήλωση ΕΛΑΣ..!!!

"Θα διαδηλώσουμε δίπλα στον πολίτη ως εργαζόμενοι", ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος.  
Με αυτή του τη δήλωσε προανάγγειλε και για φέτος τη συμμετοχή εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας στο μπλοκ των διαδηλωτών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, το Σάββατο, στη διάρκεια των εγκαινίων της 75ης ΔΕΘ.
"Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας βάλει απέναντι σε όσους διεκδικούν δίκαια αιτήματα. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαδηλώσεις της Διεθνούς Έκθεσης ούτε να χρησιμοποιηθούμε ως κατασταλτικός μηχανισμός", τόνισε ο κ. Φωτόπουλος.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα των αστυνομικών, λέγοντας ότι οι περικοπές των επιδομάτων έχουν δραματική επίπτωση στο εισόδημα των συναδέλφων του.
Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι λόγω των ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και για τα ασφυκτικά γεμάτα με κρατούμενους αστυνομικά τμήματα.
Από τη δική του πλευρά ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, Νίκος Αθάνατος, αναφέρθηκε στις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στους πυροσβεστικούς σταθμούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το πυροσβεστικό σώμα λειτουργεί με 40% λιγότερο προσωπικό από εκείνο που προβλέπει το οργανόγραμμα.
Τέλος, ο εκπρόσωπος των λιμενικών, Σοφοκλής Παπαδόπουλος είπε ότι πολλοί συνάδελφοί του τους τελευταίους μήνες, μετά τις αλλαγές στα υπουργεία, παραμένουν χωρίς αρμοδιότητες.

ΠΗΓΗ:    http://news247.gr

1 σχόλιο:

  1. Φίλοι Θεσσαλονικείς, κάντε το επόμενο τριήμερο αξέχαστο στον ΓΑΠ και την κουστωδία του. Δείξτε τους ότι δεν είμαστε λαός υπό κατοχή ούτε και η Θεσσαλονίκη κατεχόμενη πόλη με απαγόρευση κυκλοφορίας και 3500 αστυνομικούς. Αλλάξτε τους τα φώτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή