'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μία 12χρονη έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του πατριού της...

Μία 12χρονη έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του πατριού της


Τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι ζούσε επί ένα χρόνο ένα κορίτσι μόλις 12 χρόνων.

Ο 45χρονος σύζυγος της μητέρας του ικανοποιούσε στο άγουρο κορμάκι του τις διεστραμμένες του ορέξεις και μάλιστα δεν δίσταζε να το απειλεί ότι αν τολμούσε να μιλήσει για τη φρίκη που ζούσε, θα το έσφαζε.

Το ανθρωπόμορφο τέρας, υπάλληλος καθαριότητας στον δήμο Αθηναίων, βίαζε επί ένα χρόνο την κόρη της συζύγου του, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από επτά χρόνια.

Και οι δύο είχαν πίσω τους ένα διαλυμένο γάμο. Η γυναίκα μάλιστα είχε και ένα παιδί. Το 12χρονο σήμερα κορίτσι που γνώρισε τη φρίκη από τον άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύτηκε η μητέρα της για να ξεκινήσει μαζί του μια καινούργια ζωή και να δημιουργήσει οικογένεια.

Στη μικρή γειτονιά των δυτικών προαστίων όπου διέμενε το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά όλοι κάνουν λόγο για μια συγκροτημένη οικογένεια. Κανείς δεν γνώριζε την κόλαση που έκρυβε η πόρτα του σπιτιού της οικογένειας. Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης, ο εφιάλτης της άρχισε πριν από ένα χρόνο, όταν το ανθρωπόμορφο τέρας την εξανάγκασε να δεχτεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Δεν δίσταζε μάλιστα να απειλεί το ανυπεράσπιστο κορίτσι ότι αν τολμούσε να μιλήσει για τη φρίκη που ζούσε, θα το σκότωνε με ένα μαχαίρι. Το παιδί, τρομοκρατημένο, έθαψε βαθιά στην ψυχή του το μεγάλο μυστικό και ζούσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δίπλα στη μητέρα και στα αδέλφια του, τον φόβο και τη ντροπή.

Κάποια στιγμή όμως δεν άντεξε και εξομολογήθηκε τα πάντα στη μητέρα της, η οποία έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι ο άντρας της, ο πατέρας των άλλων τριών παιδιών της, βίαζε στο σπλάχνο της. Μόλις ανέκτησε την ψυχραιμία της πήρε τη 12χρονη και πήγαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου το παιδί εξιστόρησε με λεπτομέρειες στους εμβρόντητους αστυνομικούς τον εφιάλτη που ζούσε εδώ κι ένα χρόνο στα χέρια του πατριού της.

Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως έρευνες και όταν σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του 45χρονου, υποβλήθηκε αμέσως στην Εισαγγελία Ανηλίκων, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. 


Κλιμάκιο της υπηρεσίας μετέβη στο σπίτι της οικογένειας, σε περιοχή των δυτικών προαστίων, προκειμένου να τον συλλάβει. Μόλις όμως εκείνος είδε τους αστυνομικούς, έτρεξε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι και το πέταξε εναντίον των αντρών της Ασφάλειας για να αποφύγει τη σύλληψη. 

Τελικά οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου