'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μισή ώρα κράτησε η παραίτηση!!!!

Η πρόθεση του Νίκου Νιόπλια να παραιτηθεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα. Ο Νικόλας Πατέρας επικοινώνησε με τον τεχνικό των "πρασίνων" και του είπε « Δεν υπάρχει θέμα. Σε στηρίζω». Έτσι ο Νίκος Νιόπλιας ανακάλεσε την παραίτησή του.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνεντευξης Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη, που έληξε με εύκολη νίκη 4-1 για τους "πράσινους", ο Νίκος Νιόπλιας είχε δηλώσει: «Θα επιδιώξω να συναντηθώ μέσα στην εβδομάδα με τον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται το καλοκαίρι να είσαι ο καλύτερος προπονητής και τώρα να είσαι ο περίγελος».


Αντωνίου: «Μπορεί να αντέξει την πίεση ο Νιόπλιας»


Κίνηση που έγινε εν θερμώ υποστήριξε πως ήταν η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια ο Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων» υποστήριξε πως δεν τίθεται θέμα προπονητή στους πρωταθλητές, οι οποίοι, όπως είπε, με εμφανίσεις σαν αυτή κόντρα στον Εργοτέλη θα πανηγυρίσουν και πάλι τον Μάιο.


«
Η παραίτηση του Νίκου Νιόπλια έπρεπε να ανακληθεί και αυτό συνέβη» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Αντωνίου κατά την έξοδό του από το Παγκρήτιο στάδιο, και πρόσθεσε: «Όλα έγιναν κάτω από πίεση. Είναι λογική η πίεση σε μεγάλες ομάδες, αλλά μπορεί να την αντέξει».

Αναφερόμενος στη νίκη του «τριφυλλιού», υπογράμμισε: «
Κάναμε μια εμφάνιση που κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Μέχρι τον Μάιο εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές Ελλάδας και για να αλλάξει αυτό πρέπει κάποιος να μας πάρει τον τίτλο. Αν συνεχίσουμε όπως σήμερα, εμείς θα είμαστε και φέτος πρωταθλητές».


Πηγή: Novasporfm.gr 

http://armageddon-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου