'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τα σπάνε ανενόχλητοι...!!


Παρά τις δεσμεύσεις της Πολιτείας για μέτρα κατά της βίας, οι επιθέσεις, οι συγκρούσεις και τα "ραντεβού" οπαδών από εβδομάδα σε εβδομάδα, συνεχίζονται, μέχρι ίσως κάποιος να χάσει τη ζωή του και να ακουστούν και πάλι οι γνωστές δεσμεύσεις για μέτρα και αυστηρές ποινές.
Εκτεταμένα επεισόδια προκάλεσαν χθες τη νύχτα οπαδοί του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας. Κατά την αποχώρησή τους, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αρη (Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας) συνεπλάκησαν με Αστυνομικές Δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν με χρήση χημικών.
Οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε στο κτίριο που στεγάζει το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης και έβαλαν φωτιά σε περίπου 10 περίπου κάδους απορριμάτων. Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκαν ελαφρά 4 Αστυνομικοί. Προσήχθησαν συνολικά 19 άτομα.
Επεισόδια ξέσπασαν όμως και έξω από το γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης του Άρη. Νεαρά άτομα προκάλεσαν φθορές σε διερχόμενα αυτοκίνητα, ενώ 2 από τους δράστες συνελήφθησαν.

Νέα επίθεση στο ίδιο σημείο

Σε πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στον Αγ. Δημήτριο αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ τα νέα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 7.40 μμ στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Μεγαλουπόλεως, 30 περίπου νεαροί, που επέβαιναν σε 15 δίκυκλα, πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, σε 11 σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας τους υλικές ζημιές.
Στη συνέχεια επιτέθηκαν σε καφενείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.
Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή πριν από μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, στις 28 Σεπτεμβρίου, άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε 11 σταθμευμένα αυτοκίνητα  στην οδό Κλεάρχου 67 στον Άγιο Δημήτριο. Οι δράστες είχαν και τότε σπάσει με λοστούς, ξύλα και πέτρες τα τζάμια των αυτοκινήτων.

 http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου