'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

$37 εκ. για ένα φιλί που ... δεν δόθηκε !!

Υπάλληλος έστειλε στο εδώλιο του κατηγορούμενου 9 ιδιοκτήτες και προϊσταμένους αλυσίδας καταστημάτων και ζητάει 37 εκατομμύρια δολάρια για ένα φιλί που... δεν της έδωσε ο διευθυντής της ! 

Η εξωφρενική υπόθεση που έχει προκαλέσει θύελλα στην Αυστραλία συνεχίζεται στα δικαστήρια και το σίριαλ δεν λέει να λήξει. Ο Νέος Κόσμος, η ομογενειακή εφημερίδα της Αυστραλίας την αναφέρει λεπτομερώς και αξίζει να τη διαβάσετε !

"Γνωστή η υπόθεση της υπαλλήλου των καταστημάτων David Jones που μηνύει τον πρώην διευθυντή του τμήματος όπου εργαζόταν, Μαρκ Μακίνες, και τους ιδιοκτήτες, εννέα τον αριθμό, για ένα φιλί που επιχείρησε να της δώσει ο Μακίνες, αλλά εκείνη, όχι απλώς αρνήθηκε, αλλά πήγε να ζητήσει τη γνώμη του δικηγόρου της επ’ αυτού.
 
Δαιδαλώδης κατάσταση, για την περιγραφή της οποίας πολλοί… υπολογιστές ηλεκτρονικοί ‘μαρτύρησαν’, και μερόνυχτα οι παπαράτσι πολιορκούσαν την ενάγουσα, Κέρστι Φρέϊζερ, με αποτέλεσμα - πληροφορούμαστε σήμερα - να της σπάσουν τα νεύρα και να την αναγκάσουν να κλειστεί στο μικρό φλατάκι της, με κατεβασμένα τα παντζούρια, για να μην τη δει μάτι.
Δεν θέλει άλλες φωτογραφίες και ούτε φανταζόταν ότι η υπόθεση θα έπαιρνε τόση δημοσιότητα. Είχε, μάλιστα, την αφέλεια να πιστεύει ότι τον «κυνηγό» διευθυντή της θα τον ξεσκέπαζε μεν, η ίδια όμως θα έμενε στην ανωνυμία. Αν είναι δυνατόν! $37 εκ. αποζημίωση για ένα φιλί που καν δεν πήρε ο Μακίνες, είναι πράγματα που δεν μένουν κρυφά.

Μετά τις κατηγορίες και όταν η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, αποκαλύπτεται σήμερα ότι ο Μακίνες την εκλιπαρούσε να μην τον καταστρέψει. «Θα έλθουμε σε κάποια συμφωνία. Θα σου δώσω ό,τι ζητήσεις. Μη με καταστρέφεις. Μη διαλύεις ό,τι έφτιαξα μέχρι τώρα. Σε παρακαλώ Κέρστι».Η Κέρστι, όμως, είχε διανύσει πολύ δρόμο για να γυρίσει πίσω. Και να ήθελε δεν μπορούσε. Γύρισε τότε «φύλλο» o Μακίνες και είπε το κλασσικό «Τα ήθελε».

Σε συγχορδία ακούστηκαν και οι φωνές των άλλων μεγαλοδιευθυντών – εννέα τον αριθμό – που είπαν «ναι, τον προκάλεσε».

Άντε τώρα να αποδείξει ότι δεν τον προκάλεσε. Είπε ότι έχει και μάρτυρες μάλιστα και η απάντηση του δικαστή ήταν να αποκαλύψει τουλάχιστον δύο εξ’ αυτών.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 20 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε τι θα διαμειφθεί μεταξύ Κέρστι και Μακίνες, μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κανείς.


Πάντως, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, όσα εκατομμύρια πέσουν ή δεν πέσουν, όσοι έχουν κατά νου να κάνουν παρόμοιες κινήσεις για φιλιά ή ο,τιδήποτε άλλο που μπαίνει στην κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, ας το σκεφτούνε, όχι δύο, αλλά χίλιες φορές.
Και ας έχουν επίσης υπόψη τους ότι τα πράγματα στις ανθρώπινες σχέσεις σπάνια μένουν τα ίδια. Ό,τι σήμερα είναι γλυκό, αύριο μπορεί να γίνει σκέτο δηλητήριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου