'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΑΜΗΧΑΝΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΕ ΤΑ ....ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!!!

Με αφορμή τις περικοπές στα σώματα ασφαλείας αλλά και την ανακοίνωση της ΠΟ.ΑΣ.Υ., η Παπαρήγα έχει βρει το απόλυτο αδιέξοδό της και δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα, σε ποιο από τα γνωστά εργατικά κουνήματα πρέπει να εντάξει τις κινητοποιήσεις των μπατσοχωροφυλάκων και των ευγενών υπαλλήλων της πρώην ΚΥΠ και νυν ΕΥΠ.
 
Εμείς εκ πεποιθήσεως, στεκόμαστε στο πλευρό όλων των γκαγκάδων, κοινώς μουρλέγκων προς το θηλυπρεπές και βάζουμε μικρή αγγελία στο ενθάδε, εκζητούντες προτάσεις, για να βοηθήσουμε την ανικανότητα της ηγεσίας του ΚΚΕ. Η δημόσια διαλεκτική πάντα βοηθά το λαϊκό εργατικό κίνημα στην απομαλάκινση, ώστε να είναι έτοιμο σαν έρθει ο καιρός να κυβερνήσει.
 
Αλλά ας δούμε τι λέει το επίμαχο τεμάχιο της ανακοίνωσης που έκανε μπάχαλο τα έτσι κι' αλλιώς χαλασμένα μυαλά της Αλέκας:

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟ.ΑΣ.Υ.:

..."Οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία με τα νυχτερινά και πενθήμερα -επιπλέον των άλλων περικοπών- να τελούν υπό αμφισβήτηση, δρομολογούν την εκδήλωση δυναμικών αντιδράσεων. 
 
Ο εμπαιγμός και ο ευτελισμός δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να συνεχιστούν.
Μοναδικός δρόμος ο αγώνας. Με τη συμμετοχή όλων και τη συστράτευση και των Ευρωπαίων συναδέλφων θα υπάρξει τελικά δικαίωση.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ".
 
===== ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ - ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ - ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ=====
 
Αναρτήθηκε από τον DUSTOFROAD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου