'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οι βουλευτές αρνούνται να περάσουν από έλεγχο στη Βουλή...!!!

Πρόβλημα στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τη φύλαξη του Ελληνικού Κοινοβουλίου δημιουργούν αρκετοί από τους βουλευτές, ανεξαρτήτου κόμματος, καθώς αρνούνται να περάσουν από τους υποχρεωτικούς ελέγχους ασφαλείας προτού εισέλθουν στο κτίριο.

Μετά και την έκρηξη του μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί ελάχιστα μέτρα από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη πριν από μερικούς μήνες, ο πρόεδρος της Βουλής, σε συνεννόηση με τα κόμματα και τις αστυνομικές αρχές, έχει λάβει την απόφαση να αυστηροποιήσει τα μέτρα ασφαλείας ώστε να μην μπορεί οποιοσδήποτε να προσεγγίζει τον χώρο της Βουλής εάν προηγουμένως δεν έχει τη σχετική άδεια και δεν έχει

ελεγχθεί. 


Τα μέτρα, που είχαν εν μέρει ατονήσει, εντάθηκαν και πάλι. Ολοι πλέον, ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, για να μπουν στη Βουλή θα πρέπει να αφήσουν την αστυνομική τους ταυτότητα στην είσοδο, να πάρουν το ειδικό καρτελάκι που τους επιτρέπει πρόσβαση μόνο στους χώρους που προβλέπεται και να περάσουν από το ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν μαζί τους οποιασδήποτε μορφής αντικείμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο. 

Απαντες περνούν από αυτούς τους ελέγχους Ακόμη και οι ίδιοι οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου κυκλοφορούν στους διαδρόμους του ναού της Δημοκρατίας μόνο με τα ειδικά καρτελάκια στο πέτο, κατ' εντολή του Φίλιππου Πετσάλνικου. 


Οι μόνοι που δεν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας είναι εκείνοι για την προστασία των οποίων γίνονται όλα αυτά και δεν είναι άλλοι από τους βουλευτές. Η πλειοψηφία τους μπαίνει στη Βουλή χωρίς να περάσει από τον σχετικό έλεγχο. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών στους προϊσταμένους τους, όσες φορές έχει επιχειρηθεί να τους σταματήσουν για έλεγχο αντιδρούν έντονα με το γνωστό ύφος «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». 


Μάλιστα, φθάνουν πολλές φορές στο σημείο να αρνούνται τον έλεγχο ακόμη και συνεργατών τους. Προ ημερών μπήκε βουλευτής πεζός από την κεντρική είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας μαζί με τρεις συνεργάτες του και θεώρησε «απρεπές» και «αγενές» να ελεγχθούν τα πρόσωπα που τον συνόδευαν. Για τον ίδιο, ούτε κουβέντα

dete.gr
http://allday-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου